Firms.bg
Търси

ЕЙ ЕЙ ИНВЕСТ ЕООДЕИК: 203570674, с. Средно градище, Чирпан

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.01.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕЙ ЕЙ ИНВЕСТ ЕООД
Изписване на чужд език
A A INVEST
Дата на регистрация
5.5.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Чирпан, с. Средно градище,
Предмет на дейност
консултантски услуги във всички области; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспорт и транспортни услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки; туристически, рекламни, информационни услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.услуги в областта на строителството; търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост ; вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. внос и износ на леки и товарни автомобили нови и втора употреба от страни от европейския съюз и извън европейския съюз, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. когато има разрешителен режим – след съответното разрешение.
Управители/Съдружници
  • яна ю.
Едноличен собственик на капитала
яна ю.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ЕЙ ЕЙ ИНВЕСТ ЕООД (A A INVEST) с ЕИК/ПИК 203570674 е основана на 5.5.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Чирпан, с. Средно градище, , а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ЕЙ ЕЙ ИНВЕСТ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 5.06.2015 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    николай д.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    ЕЙ ЕЙ ЕНЕРЖИ
    Основана
    5.5.2015
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, Даскал Стоян Попандреев, №28, вход Б, апартамент 2
    Предмет на дейност
    Консултантски услуги във всички области; Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспорт и транспортни услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки; Туристически, рекламни, информационни услуги; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.Услуги в областта на строителството; Търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост ; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос и износ на леки и товарни автомобили нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз, Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим – след съответното разрешение.
    Внесен капитал
    100
    Капитал
    100
  2. 30.05.2016 г.

    Име на фирма
    ЕЙ ЕЙ ИНВЕСТ
    Изписване на чужд език
    A A INVEST
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Чирпан, с. Средно градище,
  3. 3.01.2019 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    николай д.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203083206БЕТЪРХАЛФ 1968 ЕООД

с. Змейово, Стара Загора

яна ю.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.