Firms.bg
Търси

ОМУ - АГРО ООДЕИК: 203519340, гр. Павликени, Павликени

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.07.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОМУ - АГРО ООД
Изписване на чужд език
OMU - AGRO Ltd
Дата на регистрация
29.3.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Велико Търново, община Павликени, гр. Павликени, ТРЕТИ МАРТ, №21, етаж 2
Предмет на дейност
селско стопанство, в т.ч. зеленчукопроизводство и овощарство; производство на селскостопанска продукция, чрез обработване на собствени и/или наети земеделски земи; покупко-продажба на всички разрешени от закона стоки, в първоначален, обработен или преработен вид, в т.ч. стоки от собствено производство; предоставяне на агротехнически услуги; търговско представителство на български и чуждестранни юридически лица; посредничество и комисионерство; логистика и транспортна дейност; извършване на строително-ремонтни и строително-монтажни работи; консултантска дейност, в т.ч. при изготвяне на проекти и документация за участие по програми, финансирани от европейския съюз; услуги по администриране на бизнеса. при наличие на икономически интереси дружеството ще упражнява и други дейности, които са разрешение от законите на република българия. в случай, че за упражняването на даден вид дейност е въведен разрешителен или лицензионен режим, то упражняването на дейността ще се извършва след получаване на съответните разрешения или лицензи. в този случай, предмета на дейност може да бъде допълнен с решение на общото събрание на съдружниците.
Управители/Съдружници
  • богдан а.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
богдан а.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ОМУ - АГРО ООД (OMU - AGRO Ltd) с ЕИК/ПИК 203519340 е основана на 29.3.2015 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Велико Търново, община Павликени, гр. Павликени, ТРЕТИ МАРТ, №21, етаж 2, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ОМУ - АГРО ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 29.04.2015 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    иван д.
    Внесен капитал
    1000
    Име на фирма
    ОМУ - АГРО
    Предмет на дейност
    селско стопанство, в т.ч. зеленчукопроизводство и овощарство; производство на селскостопанска продукция, чрез обработване на собствени и/или наети земеделски земи; покупко-продажба на всички разрешени от закона стоки, в първоначален, обработен или преработен вид, в т.ч. стоки от собствено производство; предоставяне на агротехнически услуги; търговско представителство на български и чуждестранни юридически лица; посредничество и комисионерство; логистика и транспортна дейност; извършване на строително-ремонтни и строително-монтажни работи; консултантска дейност, в т.ч. при изготвяне на проекти и документация за участие по програми, финансирани от Европейския съюз; услуги по администриране на бизнеса. При наличие на икономически интереси дружеството ще упражнява и други дейности, които са разрешение от законите на Република България. В случай, че за упражняването на даден вид дейност е въведен разрешителен или лицензионен режим, то упражняването на дейността ще се извършва след получаване на съответните разрешения или лицензи. В този случай, предмета на дейност може да бъде допълнен с решение на Общото събрание на съдружниците.
    Капитал
    1000
    Основана
    29.3.2015
    Изписване на чужд език
    OMU - AGRO Ltd
    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Разград, гр. Разград, ул. БЕЛИ ЛОМ, №35, вход А, етаж 3, апартамент 9
    Съдружници
  2. 13.05.2016 г.

    Управители
    иван д.
    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Павликени, гр. Павликени, ул. БАЧО КИРО, №66
    Едноличен собственик на капитала
  3. 16.07.2021 г.

    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Павликени, гр. Павликени, ТРЕТИ МАРТ, №21, етаж 2

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.