Firms.bg
Търси

СКАЙЛАЙН ТРАВЕЛ СИСТЕМС ЕООДЕИК: 203512552, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.07.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
СКАЙЛАЙН ТРАВЕЛ СИСТЕМС ЕООД
Дата на регистрация
24.3.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ЕМАНУИЛ МАНОЛОВ, №23А
Предмет на дейност
транспортни и превозни сделки на пътници и товари; покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; износ, внос, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи; туристически, хотелиерски, рекламни, информационни и консултантски услуги; оборудване и експлоатация на заведения за обществено хранене, хотели, кафе-сладкарници и магазини; продажба на алкохол и цигари; търговско представителство и агентство; производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция; комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им; производство и търговия с хранителни, промишлени стоки, перилни препарати, текстилни изделия и бутикови стоки; търговия и услуги с телекомуникационни апарати, съоръжения и части за тях; както и всички други услуги и сделки, извършвани по търговски начин и не забранени от тз, а там, където се изисква лиценз - след издаването на такъв. дейността ще се извършва в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • коста а.
  • владлен н.
Едноличен собственик на капитала
владлен н.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма СКАЙЛАЙН ТРАВЕЛ СИСТЕМС ЕООД () с ЕИК/ПИК 203512552 е основана на 24.3.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ЕМАНУИЛ МАНОЛОВ, №23А, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. СКАЙЛАЙН ТРАВЕЛ СИСТЕМС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 24.04.2015 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    24.3.2015
    Управители
    владлен н.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    СКАЙЛАЙН ТРАВЕЛ СИСТЕМС
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ЕМАНУИЛ МАНОЛОВ, №23А
    Предмет на дейност
    транспортни и превозни сделки на пътници и товари; покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; износ, внос, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи; туристически, хотелиерски, рекламни, информационни и консултантски услуги; оборудване и експлоатация на заведения за обществено хранене, хотели, кафе-сладкарници и магазини; продажба на алкохол и цигари; търговско представителство и агентство; производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция; комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им; производство и търговия с хранителни, промишлени стоки, перилни препарати, текстилни изделия и бутикови стоки; търговия и услуги с телекомуникационни апарати, съоръжения и части за тях; както и всички други услуги и сделки, извършвани по търговски начин и не забранени от ТЗ, а там, където се изисква лиценз - след издаването на такъв. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.
  2. 10.07.2015 г.

    Управители
    владлен н.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201434507ПЪНАРБАШЪ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

джелал й.

Съдружници, Съдружници

Виж още
201787336ДЖЕЙ ЕМ ДЖИ ИНВЕСТМЪНТ ЕООД

гр. Варна, Варна

джелал й.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
204361839ПЛУТУС ЕООД

гр. София, Столична

джелал й.

Управители, Управители

Виж още
207070010ЕН ЦЕ ЕФ ГЛОБАЛ ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

владлен н.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.