Firms.bg
Търси

АГРОГРОУ ЕООДЕИК: 203482319, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.02.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
АГРОГРОУ ЕООД
Дата на регистрация
2.3.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 46, вход Б, етаж 4, апартамент 37
Предмет на дейност
производство, пакетиране, складиране на растителни и животински продукти, внос, износ и търговия с хранителни продукти и биопродукти, както и консумативи за тяхното производство /след разрешение или лиценз/, земеделски машини и техника; покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешен и международен транспорт; спредиторска дейност в страната и чужбина; производство на земеделска продукция; обработване на земеделски земи; аренда на земеделски земи; отглеждане на животни; посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; консултантска, маркетингова, рекламна дейност; туристически, хотелиерски и ресторантьорски услуги; отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. дейностите, за които се изисква специално разрешение или лиценз, се извършват само след получаването им.
Управители/Съдружници
  • деян д.
Едноличен собственик на капитала
деян д.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма АГРОГРОУ ЕООД () с ЕИК/ПИК 203482319 е основана на 2.3.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 46, вход Б, етаж 4, апартамент 37, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. АГРОГРОУ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 2.04.2015 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АГРОГРОУ
    Основана
    2.3.2015
    Внесен капитал
    1000
    Управители
    валентина п.
    Капитал
    1000
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 46, вход Б, етаж 4, апартамент 37
    Предмет на дейност
    Производство, пакетиране, складиране на растителни и животински продукти, внос, износ и търговия с хранителни продукти и биопродукти, както и консумативи за тяхното производство /след разрешение или лиценз/, земеделски машини и техника; покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешен и международен транспорт; спредиторска дейност в страната и чужбина; производство на земеделска продукция; обработване на земеделски земи; аренда на земеделски земи; отглеждане на животни; посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; консултантска, маркетингова, рекламна дейност; туристически, хотелиерски и ресторантьорски услуги; отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, за които се изисква специално разрешение или лиценз, се извършват само след получаването им.
    Едноличен собственик на капитала
  2. 14.10.2019 г.

    Управители
    валентина п.
    Едноличен собственик на капитала
  3. 24.02.2022 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202053007ОМНИА СОРСИНГ ЕООД

гр. София, Столична

деян д.

Управители

Виж още
203101729СПОРА ЛЕЙБЪР ООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

деян д.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.