Firms.bg
Търси

ОРГАНИК ФАРМ ООДЕИК: 203477126, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.05.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОРГАНИК ФАРМ ООД
Изписване на чужд език
"ORGANIK FARM" Ltd.
Дата на регистрация
31.2.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203477126 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, "Георги Обретенов", №3
Предмет на дейност
производство, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция; селскостопанска техника производство и търговия на торове и екологично чисти селскостопански продукти, животновъдство, организиране и провеждане на селски туризъм; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; международен превоз на пътници и товари; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, маркетинг и проучване на пазари; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; консултантски услуги и изготвяне на евро проекти; разработване на проекти и участие в проекти финансирани от ео и други донорски организации. окомплектовка на ел. уреди, производство и търговия с пластмасови изделия, хлебопроизводство, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, производство, изкупуване. проектиране, изграждане, поддържане, управление и експлоатация на съоръжения за производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници; производство и търговия с електроенергия от възобновяеми енергийни източници, търговско представителство и посредничество при внос и износ на енергия /след издаване на необходимите лицензни и разрешения/. всички видове дейности не забранени от закона.
Управители/Съдружници
  • атанас г.
  • стефан с.
Съдружници
Капитал размер
15 лв. (внесен капитал: 15 лв.)

Резюме

Фирма ОРГАНИК ФАРМ ООД ("ORGANIK FARM" Ltd.) с ЕИК/ПИК 203477126 е основана на 31.2.2015 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, "Георги Обретенов", №3, а началният внесен капитал е в размер на 15 лева. ОРГАНИК ФАРМ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203477126 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 31.03.2015 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ОРГАНИК ФАРМ
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, "Георги Обретенов", №3
    Предмет на дейност
    Производство, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция; селскостопанска техника производство и търговия на торове и екологично чисти селскостопански продукти, животновъдство, организиране и провеждане на селски туризъм; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; международен превоз на пътници и товари; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, маркетинг и проучване на пазари; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; консултантски услуги и изготвяне на Евро проекти; разработване на проекти и участие в проекти финансирани от ЕО и други донорски организации. Окомплектовка на ел. уреди, производство и търговия с пластмасови изделия, хлебопроизводство, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, производство, изкупуване. проектиране, изграждане, поддържане, управление и експлоатация на съоръжения за производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници; производство и търговия с електроенергия от възобновяеми енергийни източници, търговско представителство и посредничество при внос и износ на енергия /след издаване на необходимите лицензни и разрешения/. Всички видове дейности не забранени от закона.
    Начин на представляване
    Заедно и поотделно
    Съдружници
    атанас г.
    Основана
    31.2.2015
    Изписване на чужд език
    "ORGANIK FARM" Ltd.
    Управители
    Внесен капитал
    15
    Капитал
    15
  2. 30.04.2015 г.

    Управители
    атанас г.
    Съдружници
  3. 17.05.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203477126
  4. 18.05.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203477126

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
119661447БИРАРИЯ БОЛЯРКА ООД

гр. Сливен, Сливен

стефан с.

Управители

Виж още
200901160ДОБСИ ООД

гр. Сливен, Сливен

стефан с.

Съдружници

Виж още
204852554ОРГАНИК ИНВЕСТ ЕНД ТРЕЙД ООД

гр. Бургас, Бургас

атанас г.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.