Firms.bg
Търси

Ай Си България ЕООДЕИК: 203413255, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.10.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Ай Си България ЕООД
Изписване на чужд език
I.C. Bulgaria
Дата на регистрация
16.1.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203413255 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Тракия, №15, етаж 5
Предмет на дейност
a. предоставяне на информационни услуги за бизнеса, организации и физически лица, със специален акцент върху техническите услуги, финансови проучвания и планиране, както и консултации при търговски договори за покупко-продажба, компютърни услуги, особено по отношение на следните области – правни, административни, счетоводни и финансови информационни услуги, свързани със специална обработка на данни, софтуер, консултации и обучение, телекомуникационни услуги с добавена стойност; b. проучвателни и управленски практики на финансиране за получаване на ипотечни кредити и заеми от банки и финансови също разчитат на закони за субсидии; c. проучвателни услуги за джойнт венчъри, местни, националните и международните услуги, насочени към подготовката на проекти по програми, подкрепяни от ес и други органи; d. услуги за въвеждането на системи за качество в съответствие с националните разпоредби и със законите на ес; e. подкрепя въвеждането / адаптацията в бизнеса нови технологии и нови производствени процеси на усъвършенствани системи за технологии за енергийни спестявания и замърсяване във връзка с дейностите по производство; f. компанията ще прави сделка с недвижими имоти, индустриални, търговски и финансови активи; g. ще участва в капитал на други дружества; h. всяка друга дейност незабранена със закон. ако някоя друга дейност подлежи на разрешителен режим, предвиден по закон или друг нормативен акт, като дейността ще се извършва след получаване на съответното разрешение.
Управители/Съдружници
  • енцо п.
Едноличен собственик на капитала
енцо п.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма Ай Си България ЕООД (I.C. Bulgaria) с ЕИК/ПИК 203413255 е основана на 16.1.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Тракия, №15, етаж 5, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. Ай Си България ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203413255 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 16.02.2015 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    16.1.2015
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Тракия, №15, етаж 5
    Предмет на дейност
    a. Предоставяне на информационни услуги за бизнеса, организации и физически лица, със специален акцент върху техническите услуги, финансови проучвания и планиране, както и консултации при търговски договори за покупко-продажба, компютърни услуги, особено по отношение на следните области – правни, административни, счетоводни и финансови информационни услуги, свързани със специална обработка на данни, софтуер, консултации и обучение, телекомуникационни услуги с добавена стойност; b. Проучвателни и управленски практики на финансиране за получаване на ипотечни кредити и заеми от банки и финансови също разчитат на закони за субсидии; c. Проучвателни услуги за джойнт венчъри, местни, националните и международните услуги, насочени към подготовката на проекти по програми, подкрепяни от ЕС и други органи; d. Услуги за въвеждането на системи за качество в съответствие с националните разпоредби и със законите на ЕС; e. Подкрепя въвеждането / адаптацията в бизнеса нови технологии и нови производствени процеси на усъвършенствани системи за технологии за енергийни спестявания и замърсяване във връзка с дейностите по производство; f. Компанията ще прави сделка с недвижими имоти, индустриални, търговски и финансови активи; g. Ще участва в капитал на други дружества; h. Всяка друга дейност незабранена със закон. Ако някоя друга дейност подлежи на разрешителен режим, предвиден по закон или друг нормативен акт, като дейността ще се извършва след получаване на съответното разрешение.
    Едноличен собственик на капитала
    енцо п.
    Име на фирма
    Ай Си България
    Изписване на чужд език
    I.C. Bulgaria
    Управители
    Капитал
    200
    Внесен капитал
    200
  2. 12.10.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203413255

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
121751649Джемина ООД

гр. София, Столична

гювен д.

Съдружници

Виж още
200073484ДОГУШ ЕООД

гр. София, Столична

гювен д.

Управители, Управители, Управители, Управители

Виж още
200418845ГЮВЕН ТИДЖАРЕТ ООД

гр. Кърджали, Кърджали

гювен д.

Съдружници

Виж още
200943526ЕСКУЛАП 2009 ООД

гр. Пловдив, Пловдив

гювен д.

Съдружници

Виж още
201662471ДИНАМИКА ЕНД ПАРТНЪРС ЕООД

гр. София, Столична

гювен д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201785673ПФАФ ТИРОРТОПЕДИТЕХНИК ООД

гр. Пловдив, Пловдив

гювен д.

Управители, Съдружници

Виж още
202197826ЕВРОТРАНС БУРГАС ООД

гр. Созопол, Созопол

гювен д.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
202816577Каскад - БГ ЕООД

гр. Варна, Варна

гювен д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.