Firms.bg
Търси

ЕВДОКИЯ АРТ ГЛАС ЕООДЕИК: 203350157, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.01.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕВДОКИЯ АРТ ГЛАС ЕООД
Дата на регистрация
6.0.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Георги С. Раковски, №120, апартамент магазин № 3
Предмет на дейност
дизайн, изработка и продажба на витражи, мебели и аксесоари за дома от художествено стъкло и порцелан, откриване и експлоатация на художествени галерии , изложбени зали и магазини за продажба на произведения на изкуството, внос и износ на суровини, материали и стоки, търговско представителство, посредничество и комисионерство, рекламна дейност, връзки с обществеността. търговия с антикварни стоки, организиране на аукциони с художествени произведения. сделки с обекти на интелектуалната собственост, производствена, търговска, импресарска, посредническа, агентска, представителска и консултантска дейност . продуциране и издателска дейност в сферата на изобразителното изкуство и художествени произведения. организиране на семинари и конференции свързани с изкуството, организация на изложби и експозиции. вътрешна и външна търговия с художествени произведения и свързаните с тях дейности, комисионна дейност, рекламни и информационни услуги, както и всякаква друга, незабранена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • евдокия й.
Едноличен собственик на капитала
евдокия й.
Капитал размер
10000 лв. (внесен капитал: 10000 лв.)

Резюме

Фирма ЕВДОКИЯ АРТ ГЛАС ЕООД () с ЕИК/ПИК 203350157 е основана на 6.0.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Георги С. Раковски, №120, апартамент магазин № 3, а началният внесен капитал е в размер на 10000 лева. ЕВДОКИЯ АРТ ГЛАС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 6.01.2015 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    6.0.2015
    Внесен капитал
    10000
    Име на фирма
    ЕВДОКИЯ АРТ ГЛАС
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Георги С. Раковски, №120, апартамент магазин № 3
    Предмет на дейност
    Дизайн, изработка и продажба на витражи, мебели и аксесоари за дома от художествено стъкло и порцелан, откриване и експлоатация на художествени галерии , изложбени зали и магазини за продажба на произведения на изкуството, внос и износ на суровини, материали и стоки, търговско представителство, посредничество и комисионерство, рекламна дейност, връзки с обществеността. Търговия с антикварни стоки, организиране на аукциони с художествени произведения. Сделки с обекти на интелектуалната собственост, производствена, търговска, импресарска, посредническа, агентска, представителска и консултантска дейност . Продуциране и издателска дейност в сферата на изобразителното изкуство и художествени произведения. Организиране на семинари и конференции свързани с изкуството, организация на изложби и експозиции. Вътрешна и външна търговия с художествени произведения и свързаните с тях дейности, комисионна дейност, рекламни и информационни услуги, както и всякаква друга, незабранена от закона дейност.
    Управители
    евдокия й.
    Капитал
    10000
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131574574КРИСТИ 12 ЕООД

гр. София, Столична

евдокия п.

Управители

Виж още
175108069АЙ ЕС АУТО ООД

гр. София, Столична

евдокия п.

Управители, Управители

Виж още
200848640САЙДИНГ БГ - ЕВДОКИЯ ВЕНЦИСЛАВОВА ЕТ

гр. Цар Калоян, Цар Калоян

евдокия п.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.