Firms.bg
Търси

ФРЕШ АРТ-89-64 ООДЕИК: 203290048, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФРЕШ АРТ-89-64 ООД
Изписване на чужд език
FRESH ART-89-64
Дата на регистрация
12.10.2014
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. Пере Тошев, №18
Предмет на дейност
производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция -растителна /цветя/ и животинска - внос и износ; продажба на стоки от собствено производство. покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид; продажба и декорация на сувенири; оказион; съхранение и обработка на вложени зърнени и маслени култури; търговия с посевен и посадъчен материал, торове, семена и препарати за растителна защита на едро и дребно в малки и големи разфасовки; търговия с гориво-смазочни материали; търговия със зърно и неговите производни в страната и чужбина; земеделие и всякакви агротехнически продажби и услуги; производство, преработка, консервиране и търговия с плодове и зеленчуци; транспортни и спедиторски услуги; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, лизингова дейност; козметични услуги - поставяне на татуировки; търговия със строителни материали; туристически, тур-операторски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, програмни услуги и всяка друга дейност с цел печалба, която не е забранена със закон и след съответните лицензи и разрешения.
Управители/Съдружници
  • пламен п.
  • диян п.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ФРЕШ АРТ-89-64 ООД (FRESH ART-89-64) с ЕИК/ПИК 203290048 е основана на 12.10.2014 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. Пере Тошев, №18, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ФРЕШ АРТ-89-64 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.11.2014 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    FRESH ART-89-64
    Управители
    парашкева п.
    Име на фирма
    ФРЕШ АРТ-89-64
    Основана
    12.10.2014
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул.ПЕРЕ ТОШЕВ, №180
    Предмет на дейност
    ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ -РАСТИТЕЛНА /ЦВЕТЯ/ И ЖИВОТИНСКА - ВНОС И ИЗНОС; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО. ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА И ДЕКОРАЦИЯ НА СУВЕНИРИ; ОКАЗИОН; СЪХРАНЕНИЕ И ОБРАБОТКА НА ВЛОЖЕНИ ЗЪРНЕНИ И МАСЛЕНИ КУЛТУРИ; ТЪРГОВИЯ С ПОСЕВЕН И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ, ТОРОВЕ, СЕМЕНА И ПРЕПАРАТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА НА ЕДРО И ДРЕБНО В МАЛКИ И ГОЛЕМИ РАЗФАСОВКИ; ТЪРГОВИЯ С ГОРИВО-СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ; ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЪРНО И НЕГОВИТЕ ПРОИЗВОДНИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ЗЕМЕДЕЛИЕ И ВСЯКАКВИ АГРОТЕХНИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ И УСЛУГИ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, КОНСЕРВИРАНЕ И ТЪРГОВИЯ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ; ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ - ПОСТАВЯНЕ НА ТАТУИРОВКИ; ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ; ТУРИСТИЧЕСКИ, ТУР-ОПЕРАТОРСКИ, ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, РЕКЛАМНИ, ПРОГРАМНИ УСЛУГИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ С ЦЕЛ ПЕЧАЛБА, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН И СЛЕД СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШЕНИЯ.
    Съдружници
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
  2. 21.11.2014 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. Пере Тошев, №18
  3. 16.09.2021 г.

    Управители
    парашкева п.
    Съдружници

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.