Firms.bg
Търси

ПОЛУГОНЕ. БГ ЕООДЕИК: 203217370, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.09.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПОЛУГОНЕ. БГ ЕООД
Изписване на чужд език
POLYGONE.BG LTD
Дата на регистрация
15.8.2014
Регистрация по ЗДДС

BG203217370 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. Неофит Бозвели, №26
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; разработка и реализация на софтуер и софтуерни продукти и софтуерни консултации; сделки с информационни технологии; създаване, съхранение, поддръжка и предоставяне за използване на бази данни; финансови консултации и всички свързани с това дейности, водени по търговски начин; вътрешна и външна търговия на едро и дребно, с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона; транспортна дейност в страната и чужбина; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски, счетоводни и други сделки водени по търговски начин и позволени от закона; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително-монтажна дейност сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лизинг; лицензионни сделки, както и всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона. сделките ще се извършват в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • данаил г.
Едноличен собственик на капитала
данаил г.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма ПОЛУГОНЕ. БГ ЕООД (POLYGONE.BG LTD) с ЕИК/ПИК 203217370 е основана на 15.8.2014 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. Неофит Бозвели, №26, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. ПОЛУГОНЕ. БГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203217370 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 15.09.2014 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    нот а.
    Капитал
    50
    Внесен капитал
    50
    Изписване на чужд език
    POLYGONE.BG LTD
    Име на фирма
    ПОЛУГОНЕ. БГ
    Основана
    15.8.2014
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, с. Крушаре, ул. ИВАН ЛИЛОВ, №10
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Търговско представителство и посредничество; Разработка и реализация на софтуер и софтуерни продукти и софтуерни консултации; Сделки с информационни технологии; Създаване, съхранение, поддръжка и предоставяне за използване на бази данни; Финансови консултации и всички свързани с това дейности, водени по търговски начин; Вътрешна и външна търговия на едро и дребно, с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона; Транспортна дейност в страната и чужбина; Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски, счетоводни и други сделки водени по търговски начин и позволени от закона; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Строително-монтажна дейност Сделки с интелектуална собственост, Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Складови сделки; Лизинг; Лицензионни сделки, както и всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона. Сделките ще се извършват в страната и в чужбина.
    Управители
  2. 27.10.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203217370
  3. 28.10.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203217370
  4. 15.09.2023 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. Неофит Бозвели, №26
    Управители
    нот а.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.