Firms.bg
Търси

ПРОДКУНСТ ЕООДЕИК: 203182898, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.12.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПРОДКУНСТ ЕООД
Изписване на чужд език
PRODKUNST LTD
Дата на регистрация
18.7.2014
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, УЛ.АКСАКОВ, №5, етаж 3, апартамент 7
Предмет на дейност
тьрговия на дребно и едро, сделки с недвижими имоти! проектиране, строителство /високо, ниско жилищно и промишлено/, ремонт на сгради и съоръжения. търговска дейност (комисионна, лизингова, бартерна и др. разновидности) на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки и вещи (хранителни, промишлени, стоки за бита, суровини, нефтопродукти, оборудване за производство и др.) чрез магазини, павилиони, едрови складове и заведения за обществено хранене. внос и износ на стоки, маркетинг, посредничество и представителство на чужди и наши фирми в страната и чужбина. производство и реализация на селскостопански произведения - растителни и животински, в сурово и преработено състояние. производство на хранителни стоки, суровини за тях, безалкохолни и др. напитки. транспортни и превозни услуги на пътници и товари в страната и чужбина. вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство и съответните им спомагателни дейности. бюра за пътувания в страната и чужбина. и всички други дейности, не забранени от закона, като за извършване на дейност, за която е необходим съответен лиценз да се счита за вписана в предмета на дейност след издаването му.
Управители/Съдружници
  • светлана к.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
светлана к.
Капитал размер
3000 лв. (внесен капитал: 3000 лв.)

Резюме

Фирма ПРОДКУНСТ ЕООД (PRODKUNST LTD) с ЕИК/ПИК 203182898 е основана на 18.7.2014 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, УЛ.АКСАКОВ, №5, етаж 3, апартамент 7, а началният внесен капитал е в размер на 3000 лева. ПРОДКУНСТ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.08.2014 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, УЛ.АКСАКОВ, №5, етаж 3, апартамент 7
    Основана
    18.7.2014
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Съдружници
    светлана к.
    Внесен капитал
    3000
    Име на фирма
    ПРОДКУНСТ
    Изписване на чужд език
    PRODKUNST LTD
    Предмет на дейност
    Тьрговия на дребно и едро, сделки с недвижими имоти! проектиране, строителство /високо, ниско жилищно и промишлено/, ремонт на сгради и съоръжения. Търговска дейност (комисионна, лизингова, бартерна и др. разновидности) на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки и вещи (хранителни, промишлени, стоки за бита, суровини, нефтопродукти, оборудване за производство и др.) чрез магазини, павилиони, едрови складове и заведения за обществено хранене. Внос и износ на стоки, маркетинг, посредничество и представителство на чужди и наши фирми в страната и чужбина. Производство и реализация на селскостопански произведения - растителни и животински, в сурово и преработено състояние. Производство на хранителни стоки, суровини за тях, безалкохолни и др. напитки. Транспортни и превозни услуги на пътници и товари в страната и чужбина. Вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство и съответните им спомагателни дейности. Бюра за пътувания в страната и чужбина. И всички други дейности, не забранени от закона, като за извършване на дейност, за която е необходим съответен лиценз да се счита за вписана в предмета на дейност след издаването му.
    Управители
    Капитал
    3000
  2. 3.12.2018 г.

    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Управители
    светлана к.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
125502976СПС - СВЕТЛАНА КУНСТМАН ЕТ

гр. Търговище, Търговище

светлана к.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.