Firms.bg
Търси

ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ ООДЕИК: 203082524, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.01.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ ООД
Изписване на чужд език
Via Sofia Production
Дата на регистрация
30.4.2014
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, бул.Искърско шосе, №19
Предмет на дейност
създаване, поддържане и управление на онлайн медии, средства за масова информация - интернет телевизия, интернет мултимедийни продукти, с голямо разнообразие от информационни ресурси и услуги – снимки, научна информация, филми, новини, публицистични и научни предавания и други в страните от европейския съюз и света. дейности по медийно обслужване, свързани с планирането, подготовката, организацията, провеждането и отчитането на медийни комуникационни активности. събиране, анализиране и изнасяне в публичното интернет пространство на информация за актуални събития, личности и тенденции. поддържане или създаване на публичен имидж на личности, организации и програми. развитие на концепции, програми и техники за успешно управление на медийни организации. развитие на традиционните и модерни подходи за създаване, поддържане и управление на средства за масова информация, в интерес на обществото и в защита на свободата на словото, на информацията и независимостта на електронните медии. участие в европейски програми за финансиране на извършваните от дружеството дейности. производство на аудио-визуални средства; покупко-продажба на авторски права и други сделки с интелектуална собственост; услуги на филмопроизводство и телевизионни програми; продуцентска дейност; рекламна дейност; издателска и разпространителска дейност; търговско представителство и посредничество; транспорт; комисионни сделки; информационно-консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. дейностите,за извършването на които се изисква лиценз, ще се извършват след неговото издаване.
Управители/Съдружници
  • жан б.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ ООД (Via Sofia Production) с ЕИК/ПИК 203082524 е основана на 30.4.2014 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, бул.Искърско шосе, №19, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 30.05.2014 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    30.4.2014
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, бул.Искърско шосе, №19
    Име на фирма
    ВИА СОФИЯ ПРОДУКЦИЯ
    Предмет на дейност
    Производство на аудио-визуални средства; покупко-продажба на авторски права и други сделки с интелектуална собственост; услуги на филмопроизводство и телевизионни програми; продуцентска дейност; рекламна дейност; издателска и разпространителска дейност; търговско представителство и посредничество; транспорт; комисионни сделки; информационно-консултантски услуги,както и всяка друга дейност, незабранена от закон. Дейностите,за извършването на които се изисква лиценз, ще се извършват след неговото издаване.
    Внесен капитал
    1000
    Изписване на чужд език
    Via Sofia Production
    Управители
    жан б.
    Съдружници
    Капитал
    1000
  2. 31.10.2018 г.

    Съдружници
    ан д.
  3. 8.01.2021 г.

    Предмет на дейност
    Създаване, поддържане и управление на онлайн медии, средства за масова информация - интернет телевизия, интернет мултимедийни продукти, с голямо разнообразие от информационни ресурси и услуги – снимки, научна информация, филми, новини, публицистични и научни предавания и други в страните от Европейския съюз и Света. Дейности по медийно обслужване, свързани с планирането, подготовката, организацията, провеждането и отчитането на медийни комуникационни активности. Събиране, анализиране и изнасяне в публичното интернет пространство на информация за актуални събития, личности и тенденции. Поддържане или създаване на публичен имидж на личности, организации и програми. Развитие на концепции, програми и техники за успешно управление на медийни организации. Развитие на традиционните и модерни подходи за създаване, поддържане и управление на средства за масова информация, в интерес на обществото и в защита на свободата на словото, на информацията и независимостта на електронните медии. Участие в европейски програми за финансиране на извършваните от дружеството дейности. Производство на аудио-визуални средства; покупко-продажба на авторски права и други сделки с интелектуална собственост; услуги на филмопроизводство и телевизионни програми; продуцентска дейност; рекламна дейност; издателска и разпространителска дейност; търговско представителство и посредничество; транспорт; комисионни сделки; информационно-консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. Дейностите,за извършването на които се изисква лиценз, ще се извършват след неговото издаване.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
106620938ДБК Ивест АД

гр. Враца, Враца

георгиос к.

Съвет на директорите, Представители

Виж още
114667930ВИКТОРИА ЕООД

с. Ясен, Плевен

георгиос к.

Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
124687988ЙЕЛОУ ХЪРАЙЗЪН ЕООД

с. Пчелник, Добрич-селска

георгиос к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
175204288БАЛЧИК ДИВЕЛЪПМЪНТС ЕООД

гр. София, Столична

георгиос к.

Управители

Виж още
200199814ЕКОТЕХНИК ООД

гр. Враца, Враца

георгиос к.

Съдружници

Виж още
200244585АР ПИ 2 КЕЙ ПРОПЪРТИС ООД

гр. София, Столична

георгиос к.

Съдружници

Виж още
200611488ДЖИ ЕЛ ТИ ЕООД

гр. Свети Влас, Несебър

людмила г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202134007ИНСАЙС БГ ЕООД

гр. Варна, Варна

георгиос к.

Управители, Управители

Виж още
202230169ТИТСА ГАВАЛА ЕЙДЖЪНСИ ЕООД

гр. Благоевград, Благоевград

георгиос к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.