Firms.bg
Търси

АГРОЯ ЕООДЕИК: 203079713, гр. Петрич, Петрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.05.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
АГРОЯ ЕООД
Изписване на чужд език
AGROIA LTD
Дата на регистрация
28.4.2014
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. Александър Стамболийски, №31
Предмет на дейност
добив, преработка и търговия с дървен материал, животновъдство и растениевъдство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, всякакъв вид търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на всякакъв вид стоки, незабранени със закон, реекспорт, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко–продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни или други услуги, консултантска дейност, организиране и провеждане на семинари, конференции и курсове, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
Управители/Съдружници
  • георги м.
Едноличен собственик на капитала
георги м.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма АГРОЯ ЕООД (AGROIA LTD) с ЕИК/ПИК 203079713 е основана на 28.4.2014 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. Александър Стамболийски, №31, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. АГРОЯ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 28.05.2014 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    добив, преработка и търговия с дървен материал, животновъдство и растениевъдство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, всякакъв вид търговска дейност в страната и чужбина, внос и износ на всякакъв вид стоки, незабранени със закон, реекспорт, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко–продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни или други услуги, консултантска дейност, организиране и провеждане на семинари, конференции и курсове, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
    Капитал
    2
    Име на фирма
    АГРОЯ
    Едноличен собственик на капитала
    георги м.
    Изписване на чужд език
    AGROIA LTD
    Основана
    28.4.2014
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. Александър Стамболийски, №31
    Управители
    Внесен капитал
    2

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
147201274ПРОПЪРТИ ГРУП ООД

гр. Бургас, Бургас

дмитро г.

Съдружници, Съдружници

Виж още
202686540БАКОТА ЕООД

гр. Русе, Русе

дмитро г.

Управители

Виж още
203002292Браниум ЕООД

гр. София, Столична

дмитро г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204793554АУТОТРЕЙДИНГ ЕООД

гр. София, Столична

дмитро г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.