Firms.bg
Търси

ЕЛИЪТ Д ЕООДЕИК: 203063787, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.02.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕЛИЪТ Д ЕООД
Дата на регистрация
19.4.2014
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул."Цар Борис ІІІ", №12, етаж 4, апартамент 2
Предмет на дейност
счетоводни услуги. организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по закона за счетоводство. търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, бартерни, комисионни и лизингови сделки. търговско представителство и посредничество. производство и реализация на земеделска продукция. производство и реализация на селскостопански, промишлени стоки и стоки за бита. търговия с горива. търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция в страната и в чужбина. международна и вътрешна-транспортна дейност, товаро-разтоварна, таксиметрова и спедиторска дейност и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
Управители/Съдружници
  • тодорка в.
Едноличен собственик на капитала
тодорка в.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ЕЛИЪТ Д ЕООД () с ЕИК/ПИК 203063787 е основана на 19.4.2014 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул."Цар Борис ІІІ", №12, етаж 4, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ЕЛИЪТ Д ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 19.05.2014 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЕЛИЪТ Д
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул."Цар Борис ІІІ", №12, етаж 4, апартамент 2
    Управители
    тодорка в.
    Капитал
    1000
    Предмет на дейност
    Счетоводни услуги. Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, бартерни, комисионни и лизингови сделки. Търговско представителство и посредничество. Производство и реализация на земеделска продукция. Производство и реализация на селскостопански, промишлени стоки и стоки за бита. Търговия с горива. Търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция в страната и в чужбина. Международна и вътрешна-транспортна дейност, товаро-разтоварна, таксиметрова и спедиторска дейност и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    19.4.2014
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул."Цар Борис ІІІ", №12, етаж 4, апартамент 2
    Внесен капитал
    1000
  2. 18.02.2015 г.

    Предмет на дейност
    Счетоводни услуги. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по Закона за счетоводство. Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, бартерни, комисионни и лизингови сделки. Търговско представителство и посредничество. Производство и реализация на земеделска продукция. Производство и реализация на селскостопански, промишлени стоки и стоки за бита. Търговия с горива. Търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция в страната и в чужбина. Международна и вътрешна-транспортна дейност, товаро-разтоварна, таксиметрова и спедиторска дейност и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200221196СКИБЕЛ ООД

гр. Плевен, Плевен

тодорка в.

Съдружници

Виж още
815115532БЕЛОГРАДЧИК ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ АД

гр. Белоградчик, Белоградчик

тодорка в.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.