Firms.bg
Търси

ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ ООДЕИК: 203008762, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.01.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Изписване на чужд език
DUERRE ENGINEERING Ltd.
Дата на регистрация
4.3.2014
Регистрация по ЗДДС

BG203008762 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3
Предмет на дейност
проектиране на противопожарни стъкла и противопожарни дограми, както и провеждане на изследвания и експерименти във връзка с дейностите по обработка на стъкло и по-специално на противопоржарно стъкло; производството на изделия от стъкло (включително противопоржарно) и заключващи системи с противопожарен заключващ механизъм, търговия на дребно и на едро, включително чрез електронни средства или интернет, внос и износ на стъкло и изделия от тях за стъкларската промишленост и за затварящи системи, както и закупуване, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили; за описаните по-горе дейности дружеството може да разполага със собствени структури или да ползва на трети лица. дружеството ще развива своята дейсност както в българия, така и в чужбина, включително чрез агентство и търговско представителство. дружеството ще се занимава и с покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. дружеството ще извършва, също така, и консултантска дейност на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги. дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с дружимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови органицазии; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да учасва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество.
Управители/Съдружници
  • виктор а.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ ООД (DUERRE ENGINEERING Ltd.) с ЕИК/ПИК 203008762 е основана на 4.3.2014 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203008762 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 4.04.2014 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ДУЕРРЕ
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3
    Управители
    женя м.
    Изписване на чужд език
    DUERRE Ltd.
    Предмет на дейност
    Провеждане на изследвания и експерименти във връзка с дейностите по обработка на стъкло и по-специално на противопоржарно стъкло; производството на изделия от стъкло (включително противопоржарно) и заключващи системи с противопожарен заключващ механизъм, търговия на дребно и на едро, включително чрез електронни средства или интернет, внос и износ на стъкло и изделия от тях за стъкларската промишленост и за затварящи системи, както и закупуване, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили; за описаните по-горе дейности дружеството може да разполага със собствени структури или да ползва на трети лица. Дружеството ще развива своята дейсност както в България, така и в чужбина, включително чрез агентство и търговско представителство. Дружеството ще се занимава и с покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. Дружеството ще извършва, също така, и консултантска дейност на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги. Дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с дружимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови органицазии; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да учасва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество.
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Основана
    4.3.2014
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3
    Съдружници
  2. 21.04.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203008762
  3. 22.04.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203008762
  4. 9.10.2018 г.

    Управители
    женя м.
  5. 22.01.2020 г.

    Име на фирма
    ДУЕРРЕ ИНЖЕНЕРИНГ
    Съдружници
    Предмет на дейност
    Проектиране на противопожарни стъкла и противопожарни дограми, както и провеждане на изследвания и експерименти във връзка с дейностите по обработка на стъкло и по-специално на противопоржарно стъкло; производството на изделия от стъкло (включително противопоржарно) и заключващи системи с противопожарен заключващ механизъм, търговия на дребно и на едро, включително чрез електронни средства или интернет, внос и износ на стъкло и изделия от тях за стъкларската промишленост и за затварящи системи, както и закупуване, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили; за описаните по-горе дейности дружеството може да разполага със собствени структури или да ползва на трети лица. Дружеството ще развива своята дейсност както в България, така и в чужбина, включително чрез агентство и търговско представителство. Дружеството ще се занимава и с покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. Дружеството ще извършва, също така, и консултантска дейност на предприятия, мениджмънт, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги. Дружеството може да се занимава и с всички търговски, индустриални и икономически дейности, както и с дружимо и недвижимо имущество, които от своя страна биха могли да се окажат полезни и/или необходими за постигането на предмета на дейност, осланяйки се, ако е необходимо, на специалисти, вписани в съответните браншови органицазии; дружеството може да участва и да изпълнява търгове, от частно и публично естество, без разлика от управляването или съответния възложител, както и може да учасва в подобни процедури заедно с други търговци; дружеството може да извършва всяка една дейност, незабранена от закона, поотделно или свързано с описаните по-горе занимания, която се явява подходяща и изгодна на растежа и развитието на самото дружество.
    Изписване на чужд език
    DUERRE ENGINEERING Ltd.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200089200ЗЛАТНА СРЪБСКА СКАРА 2 ЕООД

гр. София, Столична

саша к.

Съдружници

Виж още
200098651УлтраПлей ООД

гр. Шумен, Шумен

танг ж.

Съдружници, Съдружници

Виж още
200168797ЕМ ЕЙ ДЖЕЙ ЕЙ ООД

гр. Варна, Варна

жанлука с.

Съдружници

Виж още
200865839МЕЛИСТАР ООД

гр. Сандански, Сандански

саша к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202901465ГЛОБЪЛ ТРЕЙД ДИАЛС ООД

гр. Петрич, Петрич

фабио р.

Съдружници

Виж още
202983882ИТЪРНЪЛ ВАРНА ООД

гр. Варна, Варна

саша к.

Съдружници

Виж още
203764941КардКонсъптс Юръп ООД

гр. София, Столична

танг ж.

Управители

Виж още
204200267Трио-Интерактив Интернешънъл ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

саша к.

Управители

Виж още
205497266ВИНГС ЕООД

гр. Петрич, Петрич

саша к.

Едноличен собственик на капитала, Управители, Управители, Едноличен собственик на капитала

Виж още
205575302МосаКреа ООД

гр. София, Столична

жанлука с.

Съдружници

Виж още
205786160ГБГ Ко ООД

гр. София, Столична

жанлука с.

Съдружници

Виж още
206039332Руджиерос уорлд ЕООД

с. Ивайло, Пазарджик

жанлука с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206050551РЕНАТА 2020 ООД

гр. София, Столична

фабио р.

Съдружници

Виж още
206193088Димитр Трейд ООД

гр. Пловдив, Пловдив

саша к.

Съдружници

Виж още
206308311МайТрендиФоун България ЕООД

гр. София, Столична

саша к.

Управители

Виж още
206978548УЗМАНЛАР ООД

гр. Кърджали, Кърджали

жанлука с.

Съдружници

Виж още
207034740Никанора ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

саша к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.