Firms.bg
Търси

ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ ООДЕИК: 202980320, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.02.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ ООД
Изписване на чужд език
ECO FISH TRADING LTD
Дата на регистрация
18.2.2014
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Кораб планина, №22
Предмет на дейност
проектиране и строеж на рибни стопанства, отглеждане и развъждане на риба, търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти, производство на рибни продукти. вътрешна и външна търговия, търговия с машини и съоръжения, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество; инженерни дейности, проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски услуги, сделки с недвижими имоти – покупко-продажба, замени, наеми, управление и мениджмънт; покупко-продажба на земи, производство на стоки с цел продажба; комисионна, складова, превозна, спедиционна и туристическа дейност, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • велимил г.
  • стефан а.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ ООД (ECO FISH TRADING LTD) с ЕИК/ПИК 202980320 е основана на 18.2.2014 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Кораб планина, №22, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.03.2014 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    стефан а.
    Съдружници
    Предмет на дейност
    Вътрешна и външна търговия, търговия с машини и съоръжения, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество; инженерни дейности, проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски услуги, сделки с недвижими имоти – покупко-продажба, замени, наеми, управление и мениджмънт; покупко-продажба на земи, производство на стоки с цел продажба; комисионна, складова, превозна, спедиционна и туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство; производство и търговия на земеделска и животинска продукция, производство и продажба на електро енергия, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или нормативен акт.
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Основана
    18.2.2014
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Кораб планина, №22
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Кораб планина, №22, етаж 1
    Име на фирма
    ЕКО МАКС ТРЕЙДИНГ
    Изписване на чужд език
    ECO MAX TRADING
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
  2. 5.12.2018 г.

    Управители
    стефан а.
    Предмет на дейност
    Проектиране и строеж на рибни стопанства, отглеждане и развъждане на риба, търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти, производство на рибни продукти. Вътрешна и външна търговия, търговия с машини и съоръжения, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество; инженерни дейности, проектиране, монтаж, строителство, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски услуги, сделки с недвижими имоти – покупко-продажба, замени, наеми, управление и мениджмънт; покупко-продажба на земи, производство на стоки с цел продажба; комисионна, складова, превозна, спедиционна и туристическа дейност, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или нормативен акт.
    Съдружници
    Име на фирма
    ЕКО ФИШ ТРЕЙДИНГ
    Изписване на чужд език
    ECO FISH TRADING LTD
    Начин на представляване

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.