Firms.bg
Търси

МАЙ САУНД ЮНИВЪРС ЕООДЕИК: 202975686, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.08.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАЙ САУНД ЮНИВЪРС ЕООД
Изписване на чужд език
MY SOUND UNIVERSE
Дата на регистрация
14.2.2014
Регистрация по ЗДДС

BG202975686 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Николай Коперник, №44, етаж 1, апартамент 1
Предмет на дейност
създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, включително опазване на културно-историческото наследство. музикална и продуцентска дейност, издателска дейност, концертна и рекламна дейност, телевизионни продукции, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, импресарска дейност, търговска дейност, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, търговия с аудио и видео продукти, търговско посредничество и представителство, бартерни сделки, хотелиерска и ресторантьорска дейност, туристическа, програмна, складова дейност, разработка на софтуер за собствени и клиентски проекти, консултантски услуги в областта на мениджмънта на софтуерни и други компании, услуги свързани с наемане, обучение и мениджмънт на персонал, както и всяка друга, незабранена от законите на страната дейност.
Управители/Съдружници
  • любомир к.
Едноличен собственик на капитала
любомир к.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма МАЙ САУНД ЮНИВЪРС ЕООД (MY SOUND UNIVERSE) с ЕИК/ПИК 202975686 е основана на 14.2.2014 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Николай Коперник, №44, етаж 1, апартамент 1, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. МАЙ САУНД ЮНИВЪРС ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG202975686 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 14.03.2014 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    МУЗИКАЛНА И ПРОДУЦЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, КОНЦЕРТНА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРОДУКЦИИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА НА СТОКИ И ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН И ПРЕРАБОТЕН ВИД,ТЪРГОВИЯ С АУДИО И ВИДЕО ПРОДУКТИ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСКА И РЕСТОРАНТЬОРСКА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА, ПРОГРАМНА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, РАЗРАБОТКА НА СОФТУЕР ЗА СОБСТВЕНИ И КЛИЕНТСКИ ПРОЕКТИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА МЕНИДЖМЪНТА НА СОФТУЕРНИ И ДРУГИ КОМПАНИИ, УСЛУГИ СВЪРЗАНИ С НАЕМАНЕ, ОБУЧЕНИЕ И МЕНИДЖМЪНТ НА ПЕРСОНАЛ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА ДЕЙНОСТ.
    Внесен капитал
    1000
    Управители
    любомир к.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    14.2.2014
    Име на фирма
    МАЙ САУНД ЮНИВЪРС
    Изписване на чужд език
    MY SOUND UNIVERSE
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Николай Коперник, №44, етаж 1, апартамент 1
    Капитал
    1000
  2. 24.03.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202975686
  3. 25.03.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202975686
  4. 9.08.2021 г.

    Предмет на дейност
    Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, включително опазване на културно-историческото наследство. Музикална и продуцентска дейност, издателска дейност, концертна и рекламна дейност, телевизионни продукции, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, импресарска дейност, търговска дейност, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, търговия с аудио и видео продукти, търговско посредничество и представителство, бартерни сделки, хотелиерска и ресторантьорска дейност, туристическа, програмна, складова дейност, разработка на софтуер за собствени и клиентски проекти, консултантски услуги в областта на мениджмънта на софтуерни и други компании, услуги свързани с наемане, обучение и мениджмънт на персонал, както и всяка друга, незабранена от законите на страната дейност.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203383449ЛЕГЕНДИТЕ ООД

гр. София, Столична

любомир к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.