Firms.bg
Търси

Бългериан Органик Фуудс ООДЕИК: 202825850, с. Кьосевци, Антоново

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.12.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Бългериан Органик Фуудс ООД
Изписване на чужд език
Bulgarian Organic Foods Ltd.
Дата на регистрация
21.10.2013
Регистрация по ЗДДС

BG202825850 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Антоново, с. Кьосевци, ул. ГЕНЕРАЛ ЗАИМОВ, №22
Предмет на дейност
организиране на производството и предлагането на пазара на мед и пчелни продукти на членовете (съдружниците) в дружеството, в т.ч.: 1. планиране и приспособяване на продукцията към търсенето на пазара, по отношение на качеството и количеството; 2. концентриране на предлагането и на пускането на пазара на продуктите, произведени от членовете (съдружниците) в дружеството, включително чрез директно предлагане на пазара; 3. оптимизиране на производствените разходи и на възвръщаемостта на инвестициите, за постигане на стандартите в областта на околната среда и хуманното отношение към животните и за стабилизиране на цените на производителите; 4. провеждане на научни изследвания и разработване на инициативи свързани с устойчивите производствени методи, иновативните практики, икономическата конкурентоспособност и развитието на пазарите; 5. насърчаване и осигуряване на техническа помощ за използването на екологосъобразни практики за отглеждане, както и производствени техники, практики и методи за хуманно отношение към животните; 6. насърчаване и предоставяне на техническа помощ за прилагане на производствени стандарти, подобряване на качеството на продуктите и разработване на продукти със защитено наименование за произход, със защитено географско указание или с национални означения за качество; 7. управление на вторичните продукти и на отпадъците, с цел опазване на качеството на водата, почвите и ландшафта и запазване или развитие на биологичното разнообразие; 8. устойчиво използване на природните ресурси и смекчаване на последиците от изменението на климата; 9. прилагане на инициативи за популяризирането и предлагането на пазара на мед и пчелни продукти; 10. управление на взаимоспомагателните фондове, финансирани по програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020г.; 11. предоставяне на техническа помощ за използването на фючърсни пазари и системи за застраховане. дружеството няма да извършва пряка производствена дейност на мед и пчелни продукти. за осъществяване на предмета си на дейност дружеството може да придобива всякакви права и да изпълнява всякаква друга дейност, незабранена със закон.
Управители/Съдружници
  • димитър м.
  • петко с.
Съдружници
Капитал размер
145270 лв. (внесен капитал: 145270 лв.)

Резюме

Фирма Бългериан Органик Фуудс ООД (Bulgarian Organic Foods Ltd.) с ЕИК/ПИК 202825850 е основана на 21.10.2013 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Антоново, с. Кьосевци, ул. ГЕНЕРАЛ ЗАИМОВ, №22, а началният внесен капитал е в размер на 145270 лева. Бългериан Органик Фуудс ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG202825850 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 21.11.2013 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    200
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно с пчелни продукти и други хранителни стоки; пчелен инвентар и други разнообразни стоки; внос и износ; всички други дейности, незабранени от закон, след снабдяване с лиценз, когато това е необходимо.
    Управители
    цоньо т.
    Съдружници
    Внесен капитал
    200
    Име на фирма
    Бългериан Органик Фуудс
    Основана
    21.10.2013
    Изписване на чужд език
    Bulgarian Organic Foods Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. Антим I, №47, апартамент 12
  2. 27.11.2015 г.

    Съдружници
    цоньо т.
  3. 5.01.2016 г.

    Управители
    Съдружници
    Капитал
    600
    Внесен капитал
    600
    Предмет на дейност
    организиране на производството и предлагането на пазара на мед и пчелни продукти на членовете (съдружниците) в Дружеството, в т.ч.: 1. планиране и приспособяване на продукцията към търсенето на пазара, по отношение на качеството и количеството; 2. концентриране на предлагането и на пускането на пазара на продуктите, произведени от членовете (съдружниците) в Дружеството, включително чрез директно предлагане на пазара; 3. оптимизиране на производствените разходи и на възвръщаемостта на инвестициите, за постигане на стандартите в областта на околната среда и хуманното отношение към животните и за стабилизиране на цените на производителите; 4. провеждане на научни изследвания и разработване на инициативи свързани с устойчивите производствени методи, иновативните практики, икономическата конкурентоспособност и развитието на пазарите; 5. насърчаване и осигуряване на техническа помощ за използването на екологосъобразни практики за отглеждане, както и производствени техники, практики и методи за хуманно отношение към животните; 6. насърчаване и предоставяне на техническа помощ за прилагане на производствени стандарти, подобряване на качеството на продуктите и разработване на продукти със защитено наименование за произход, със защитено географско указание или с национални означения за качество; 7. управление на вторичните продукти и на отпадъците, с цел опазване на качеството на водата, почвите и ландшафта и запазване или развитие на биологичното разнообразие; 8. устойчиво използване на природните ресурси и смекчаване на последиците от изменението на климата; 9. прилагане на инициативи за популяризирането и предлагането на пазара на мед и пчелни продукти; 10. управление на взаимоспомагателните фондове, финансирани по Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020г.; 11. предоставяне на техническа помощ за използването на фючърсни пазари и системи за застраховане. Дружеството няма да извършва пряка производствена дейност на мед и пчелни продукти. За осъществяване на предмета си на дейност Дружеството може да придобива всякакви права и да изпълнява всякаква друга дейност, незабранена със закон.
  4. 2.10.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202825850
  5. 3.10.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202825850

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200683288ТИКСОСТРОЙ ООД

гр. София, Столична

петко с.

Съдружници

Виж още
200972499ТАУРУСКОМ ООД

гр. София, Столична

петко с.

Съдружници

Виж още
201355515БИНАКОМ - М ООД

гр. София, Столична

петко с.

Съдружници, Съдружници

Виж още
204039789Тиксострой 2016 ООД

гр. Берковица, Берковица

петко с.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.