Firms.bg
Търси

БЛЕК ДАЙМАНД ЕООДЕИК: 202809814, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.11.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
БЛЕК ДАЙМАНД ЕООД
Изписване на чужд език
BLACK DIAMOND
Дата на регистрация
11.10.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, бул. 29- ТИ ЯНУАРИ, №16
Предмет на дейност
козметични услуги- солариум, разкрасителни процедури, фризьорство, маникюр; отдаване под наем на помещения, сгради и други недвижими и движими имущества, както и тяхното преотдаване; внос и износ с разрешените от закона стоки; търговия със строителни материали и метали; производство и търговия на стоки или вещи с цел продажба, препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; строителни дейности и услуги; обществени вътрешни и международни превози на пътниции и товари; производство и търговия със селскостопанска продукция; обработка и търговия със земеделски земи; проектантска и инженерингова дейност; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажби; лизингови сделки; търговско представителство и посредничество, търговска и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност не забранена със закон, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв. горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • виктория н.
Едноличен собственик на капитала
виктория н.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма БЛЕК ДАЙМАНД ЕООД (BLACK DIAMOND) с ЕИК/ПИК 202809814 е основана на 11.10.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, бул. 29- ТИ ЯНУАРИ, №16, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. БЛЕК ДАЙМАНД ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 11.11.2013 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    виктория н.
    Основана
    11.10.2013
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, бул. 29- ТИ ЯНУАРИ, №16
    Предмет на дейност
    Козметични услуги- солариум, разкрасителни процедури, фризьорство, маникюр; отдаване под наем на помещения, сгради и други недвижими и движими имущества, както и тяхното преотдаване; внос и износ с разрешените от закона стоки; търговия със строителни материали и метали; производство и търговия на стоки или вещи с цел продажба, препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; строителни дейности и услуги; обществени вътрешни и международни превози на пътниции и товари; производство и търговия със селскостопанска продукция; обработка и търговия със земеделски земи; проектантска и инженерингова дейност; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажби; лизингови сделки; търговско представителство и посредничество, търговска и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност не забранена със закон, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв. Горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
    Капитал
    100
    Име на фирма
    БЛЕК ДАЙМАНД
    Изписване на чужд език
    BLACK DIAMOND
    Управители
    Внесен капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200262677АЛЕКС - И.В. - 2000 ООД

гр. Търговище, Търговище

виктория н.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.