Firms.bg
Търси

АНДРЕАМАКС - 92 ЕООДЕИК: 202799245, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.12.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
АНДРЕАМАКС - 92 ЕООД
Изписване на чужд език
ANDREAMAKS - 92
Дата на регистрация
1.10.2013
Регистрация по ЗДДС

BG202799245 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.Рашо Димитров, №101
Предмет на дейност
покупка на всички видове превозни средства, каравани, фургони, резервни части за тях с цел тяхната продажба, както и препродажбата им. покупка на всички видове вторични суровини с цел тяхната продажба в първоначален, преработен както и в обработен вид. покупка на всички други видове стоки и всички видове вещи с цел тяхната препродажба в първоначален, преработен и в обработен вид, както и препродажбата им в първоначален, преработен, както и в обработен вид. покупка на всички видове ценни книжа с цел тяхната препродажба, както и препродажбата им. комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейности на търговско представителство и посредничество. превозна дейност на пътници и товари в страната и чужбина. туристическа дейност в страната и чужбина. рекламна, информационна, програмна, импресарска дейности. автомонтьорска, плетаческа, шивашки услуги, както и представяне на всички други видове услуги. откриване, подържане и експлоатация на кафе-аперитиви, барове, сладкарници, магазини, закусвални, както и всички други подобни заведения. ресторантьорство, всички видове дейности с интелектуална собственост. производство на филми, видео и звукозаписи, както и всички други подобни дейности. издателска и печатарска дейност. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с чел тяхната продажба и препродажба. външнотърговски сделки с изключение на забранените от закона с всички видове вещи и всички видове стоки с изключение на забранените от закона. външноикономическа дейност е пълен обем, както и всички други търговски дейност, с изключение на забранените от закона. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.
Управители/Съдружници
  • андрей с.
Едноличен собственик на капитала
андрей с.
Капитал размер
5 лв. (внесен капитал: 5 лв.)

Резюме

Фирма АНДРЕАМАКС - 92 ЕООД (ANDREAMAKS - 92) с ЕИК/ПИК 202799245 е основана на 1.10.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.Рашо Димитров, №101, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева. АНДРЕАМАКС - 92 ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG202799245 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 1.11.2013 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1.10.2013
    Предмет на дейност
    Покупка на всички видове превозни средства, каравани, фургони, резервни части за тях с цел тяхната продажба, както и препродажбата им. Покупка на всички видове вторични суровини с цел тяхната продажба в първоначален, преработен както и в обработен вид. Покупка на всички други видове стоки и всички видове вещи с цел тяхната препродажба в първоначален, преработен и в обработен вид, както и препродажбата им в първоначален, преработен, както и в обработен вид. Покупка на всички видове ценни книжа с цел тяхната препродажба, както и препродажбата им. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейности на търговско представителство и посредничество. Превозна дейност на пътници и товари в страната и чужбина. Туристическа дейност в страната и чужбина. Рекламна, информационна, програмна, импресарска дейности. Автомонтьорска, плетаческа, шивашки услуги, както и представяне на всички други видове услуги. Откриване, подържане и експлоатация на кафе-аперитиви, барове, сладкарници, магазини, закусвални, както и всички други подобни заведения. Ресторантьорство, всички видове дейности с интелектуална собственост. Производство на филми, видео и звукозаписи, както и всички други подобни дейности. Издателска и печатарска дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с чел тяхната продажба и препродажба. Външнотърговски сделки с изключение на забранените от закона с всички видове вещи и всички видове стоки с изключение на забранените от закона. Външноикономическа дейност е пълен обем, както и всички други търговски дейност, с изключение на забранените от закона. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.
    Внесен капитал
    5
    Име на фирма
    АНДРЕАМАКС - 92
    Изписване на чужд език
    ANDREAMAKS - 92
    Управители
    андрей с.
    Капитал
    5
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.Рашо Димитров, №101
    Едноличен собственик на капитала
  2. 30.11.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202799245
  3. 1.12.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202799245

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
823015738АНДРЕЙ СПАСОВ - АНДРЕАМАКС - 92 ЕТ

гр. Перник, Перник

андрей с.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.