Firms.bg
Търси

НУОМ ЕООДЕИК: 202782235, гр. Лясковец, Лясковец

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.08.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
НУОМ ЕООД
Изписване на чужд език
"NUOM" Ltd.
Дата на регистрация
21.9.2013
Регистрация по ЗДДС

BG202782235 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Велико Търново, община Лясковец, гр. Лясковец, ул."Васил Левски", №124
Предмет на дейност
организиране на детски, сватбени и фирмени тържества и частни партита, занимания за деца, аниматорска дейност, продажба на храни и напитки, рекламни и пиар услуги; рекламна дейност, реализация на фирмени изяви, откривания, промоции, рекламно шоу, сватбени тържества, детски празници, тематичен хепънинг, озвучаване, осветление, продуцентска дейност, концертна дейност и изяви, фотографска дейност, маркетинг, търговия, търговско представителство и посредничество, производство на стоки с цел продажба, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска дейност, внос и износ, автосервизни и таксиметрови услуги, услуги в сферата на общественото хранене, консигнационна търговия, оказион, хотелиерска, туристическа, рекламна /без книгопечат/, информационна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. организиране и извършване на обучения и по безопасност и здраве при работа на длъжностни лица, които ръководят и управляват трудовите процеси, лица, които са определени от работодателя да провеждат инструктажите по безопасност и здраве при работа и членовете на комитета/групите по условия на труд и други; лекторска и консултативна дейност, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона. всяка дейност, за която законът изисква предоставянето на лиценз, ще бъде извършвана след придобиването на съответния лиценз.
Управители/Съдружници
  • елица п.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
елица п.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма НУОМ ЕООД ("NUOM" Ltd.) с ЕИК/ПИК 202782235 е основана на 21.9.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Велико Търново, община Лясковец, гр. Лясковец, ул."Васил Левски", №124, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. НУОМ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG202782235 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 21.10.2013 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    НУОМ
    Основана
    21.9.2013
    Управители
    мария й.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    1000
    Изписване на чужд език
    "NUOM" Ltd.
    Предмет на дейност
    Организиране на детски, сватбени и фирмени тържества и частни партита, занимания за деца, аниматорска дейност, продажба на храни и напитки, рекламни и пиар услуги; рекламна дейност, реализация на фирмени изяви, откривания, промоции, рекламно шоу, сватбени тържества, детски празници, тематичен хепънинг, озвучаване, осветление, продуцентска дейност, концертна дейност и изяви, фотографска дейност, маркетинг, търговия, търговско представителство и посредничество, производство на стоки с цел продажба, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска дейност, внос и износ, автосервизни и таксиметрови услуги, услуги в сферата на общественото хранене, консигнационна търговия, оказион, хотелиерска, туристическа, рекламна /без книгопечат/, информационна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона. Всяка дейност, за която законът изисква предоставянето на лиценз, ще бъде извършвана след придобиването на съответния лиценз.
    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Лясковец, гр. Лясковец, ул."Васил Левски", №124
    Внесен капитал
    1000
  2. 10.11.2013 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202782235
  3. 11.11.2013 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202782235
  4. 9.02.2016 г.

    Предмет на дейност
    ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ, СВАТБЕНИ И ФИРМЕНИ ТЪРЖЕСТВА И ЧАСТНИ ПАРТИТА, ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА, АНИМАТОРСКА ДЕЙНОСТ, ПРОДАЖБА НА ХРАНИ И НАПИТКИ, РЕКЛАМНИ И ПИАР УСЛУГИ; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, РЕАЛИЗАЦИЯ НА ФИРМЕНИ ИЗЯВИ, ОТКРИВАНИЯ, ПРОМОЦИИ, РЕКЛАМНО ШОУ, СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА, ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ, ТЕМАТИЧЕН ХЕПЪНИНГ, ОЗВУЧАВАНЕ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРОДУЦЕНТСКА ДЕЙНОСТ, КОНЦЕРТНА ДЕЙНОСТ И ИЗЯВИ, ФОТОГРАФСКА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС, АВТОСЕРВИЗНИ И ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ, УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ОБЩЕСТВЕНОТО ХРАНЕНЕ, КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ, ОКАЗИОН, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА /БЕЗ КНИГОПЕЧАТ/, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ. ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЯ И ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, КОИТО РЪКОВОДЯТ И УПРАВЛЯВАТ ТРУДОВИТЕ ПРОЦЕСИ, ЛИЦА, КОИТО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНСТРУКТАЖИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИТЕТА/ГРУПИТЕ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД И ДРУГИ; ЛЕКТОРСКА И КОНСУЛТАТИВНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ВСЯКА ДЕЙНОСТ, ЗА КОЯТО ЗАКОНЪТ ИЗИСКВА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЦЕНЗ, ЩЕ БЪДЕ ИЗВЪРШВАНА СЛЕД ПРИДОБИВАНЕТО НА СЪОТВЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ.
  5. 30.08.2016 г.

    Управители
    мария й.
    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала
  6. 9.08.2019 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
107518480МЕДИКО ООД

гр. Севлиево, Севлиево

симеон т.

Съдружници

Виж още
200010594РЕНТО МОБИЛЕ ЕООД

гр. Габрово, Габрово

симеон т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202095294АРТ ТРЕЙД 83 ЕООД

гр. Варна, Варна

елица п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.