Firms.bg
Търси

"АТЛАНТ - КРЪСТЕВ - ВАЛЕНТИН КРЪСТЕВ - ТИНКА КРЪСТЕВА" ЕТЕИК: 202778710, гр. Обзор, Несебър

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.12.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
"АТЛАНТ - КРЪСТЕВ - ВАЛЕНТИН КРЪСТЕВ - ТИНКА КРЪСТЕВА" ЕТ
Дата на регистрация
17.9.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Несебър, гр. Обзор, "Г.С. Раковски", №4
Предмет на дейност
ресторантьорство, хотелиерство и отдаване на заведения за подслон, таксиметрови пътнически и лекотоварни услуги на граждани, предприятия, учреждения, обществени организации, кооперации и фирми в страната, битови услуги, перални, химическо чистене, бръснарство и фризьорство, дърводелство, ремонт на ел.уреди и други, производство на шивашки и обувни изделия и търговия с тях, производство и търговия на селскостопански животни, животинска и селскостопанска продукция и култури, строителство и строителни услуги, производство и търговия на метални конструкции, панели, дограма, дървени бунгала, производство и търговия на пластмасови изделия и предмети, атракционна дейност по море с яхти, лодки, скутери и водни колела, организиране и експлоатация на игри за забавления – виенски колела, детски ел.колички, рекламна дейност, ремонт на ел. съоръжения, ел. инсталации и монтаж на същите.
Физическо лице - търговец
тинка к.

Резюме

Фирма "АТЛАНТ - КРЪСТЕВ - ВАЛЕНТИН КРЪСТЕВ - ТИНКА КРЪСТЕВА" ЕТ () с ЕИК/ПИК 202778710 е основана на 17.9.2013 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Несебър, гр. Обзор, "Г.С. Раковски", №4. "АТЛАНТ - КРЪСТЕВ - ВАЛЕНТИН КРЪСТЕВ - ТИНКА КРЪСТЕВА" ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.10.2013 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Несебър, гр. Обзор, "Христо Ботев", №15
    Предмет на дейност
    РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО И ОТДАВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ПОДСЛОН, ТАКСИМЕТРОВИ ПЪТНИЧЕСКИ И ЛЕКОТОВАРНИ УСЛУГИ НА ГРАЖДАНИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, УЧРЕЖДЕНИЯ, ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ, КООПЕРАЦИИ И ФИРМИ В СТРАНАТА, БИТОВИ УСЛУГИ, ПЕРАЛНИ, ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ, БРЪСНАРСТВО И ФРИЗЬОРСТВО, ДЪРВОДЕЛСТВО, РЕМОНТ НА ЕЛ.УРЕДИ И ДРУГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ШИВАШКИ И ОБУВНИ ИЗДЕЛИЯ И ТЪРГОВИЯ С ТЯХ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЖИВОТНИ, ЖИВОТИНСКА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И КУЛТУРИ, СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ПАНЕЛИ, ДОГРАМА, ДЪРВЕНИ БУНГАЛА, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ПЛАСТМАСОВИ ИЗДЕЛИЯ И ПРЕДМЕТИ, АТРАКЦИОННА ДЕЙНОСТ ПО МОРЕ С ЯХТИ, ЛОДКИ, СКУТЕРИ И ВОДНИ КОЛЕЛА, ОРГАНИЗИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИГРИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ – ВИЕНСКИ КОЛЕЛА, ДЕТСКИ ЕЛ.КОЛИЧКИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, РЕМОНТ НА ЕЛ. СЪОРЪЖЕНИЯ, ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ И МОНТАЖ НА СЪЩИТЕ.
    Име на фирма
    "АТЛАНТ - КРЪСТЕВ - ВАЛЕНТИН КРЪСТЕВ - ТИНКА КРЪСТЕВА"
    Основана
    17.9.2013
    Физическо лице - търговец
    тинка к.
  2. 10.12.2014 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Несебър, гр. Обзор, "Г.С. Раковски", №4

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201010007АТЛАНТ 2010 ЕООД

гр. Обзор, Несебър

тинка к.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.