Firms.bg
Търси

ПРЕМИУМ КУОЛИТИ ЕООДЕИК: 202771477, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.03.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПРЕМИУМ КУОЛИТИ ЕООД
Изписване на чужд език
PREMIUM QUALITY LTD
Дата на регистрация
11.9.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, УЛ"БРАТЯ ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ", №12
Предмет на дейност
пpoизвoдcтвo, съхранение и пpepaбoткa нa ceлcкoстoпaнcки и индуcтpиaлни пpoдукти, тъpгoвия в cтpaнaтa и чужбинa cъc ceлcкocтoпaнcкa и пpoмишлeнa пpoдукция и cтoки, внoc, изнoc и peeкcпopт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; геодезически, фотограметрични и картографски дейности и услуги, изработване на кадастрални планове и карти, проектиране, кадастър, регулация и вертикално планиране на селищни и извънселищни територии; земеразделяне; машинописни услуги; проучване, проектиране и строителство на промишлени и граждански обекти; експертни оценки на недвижима собственост; земя и пазар на земята; сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност, както и извършването на всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от законите на страната. дейността ще се извършва в страната и в чужбина. дейностите, за чието упражняване се изискват разрешителни, съгласуване или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването им.
Управители/Съдружници
  • василка г.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
василка г.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ПРЕМИУМ КУОЛИТИ ЕООД (PREMIUM QUALITY LTD) с ЕИК/ПИК 202771477 е основана на 11.9.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, УЛ"БРАТЯ ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ", №12, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ПРЕМИУМ КУОЛИТИ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 11.10.2013 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, бул. Цар Борис III, №19, вход В, етаж 4, апартамент 32
    Предмет на дейност
    Добив, преработка и търговия с дървен материал, маркиране на частни, общински, манастирски и държавни гори и изготвяне на съпровождащи документи /след придобиване на съответните разрешителни или лицензии/, производство на горива от дървен материал, животновъдство и растениевъдство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко–продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни или други услуги, консултантска дейност, организиране и провеждане на семинари, конференции и курсове, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе; Дейностите, за чието упражняване се изискват разрешителни, съгласуване или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването им.
    Съдружници
    радослав ц.
    Изписване на чужд език
    PREMIUM QUALITY LTD
    Управители
    Име на фирма
    ПРЕМИУМ КУОЛИТИ
    Основана
    11.9.2013
  2. 3.09.2014 г.

    Управители
    радослав ц.
    Съдружници
  3. 31.03.2016 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, УЛ"БРАТЯ ЕВЛОГИ И ХРИСТО ГЕОРГИЕВИ", №12
    Управители
    Предмет на дейност
    Пpoизвoдcтвo, съхранение и пpepaбoткa нa ceлcкoстoпaнcки и индуcтpиaлни пpoдукти, тъpгoвия в cтpaнaтa и чужбинa cъc ceлcкocтoпaнcкa и пpoмишлeнa пpoдукция и cтoки, внoc, изнoc и peeкcпopт; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; геодезически, фотограметрични и картографски дейности и услуги, изработване на кадастрални планове и карти, проектиране, кадастър, регулация и вертикално планиране на селищни и извънселищни територии; земеразделяне; машинописни услуги; проучване, проектиране и строителство на промишлени и граждански обекти; експертни оценки на недвижима собственост; земя и пазар на земята; сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност, както и извършването на всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от законите на страната. Дейността ще се извършва в страната и в чужбина. Дейностите, за чието упражняване се изискват разрешителни, съгласуване или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването им.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
130391634АФИН БЪЛГАРИЯ ЕАД

гр. София, Столична

йоаннис т.

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
203521284СМАРТ ЕНД РИЧ ЮРЪП ООД

гр. София, Столична

йоаннис т.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.