Firms.bg
Търси

КОРЕКТ АУТО 2014 ООДЕИК: 202744220, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.09.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
КОРЕКТ АУТО 2014 ООД
Изписване на чужд език
KOREKT AUTO 2014
Дата на регистрация
23.8.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, кв. Запад, блок 54, етаж 10, апартамент 56
Предмет на дейност
транспортна дейност за превоз на товари и пътници в страната и чужбина. покупка и продажба на всички видове стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина с изключение на забранените със закон. авторемонтни услуги, продажба на автомобили - нови или втора употреба и аксесоари за автомобили. експорт, импорт и реекспорт. вътрешен и международен туризъм. оказионна търговия. комисионна дейност. валутна дейност и валутни сделки /обменно бюро/ при спазване на валутния режими надлежно разрешение. приготвяне и продажба на всички видове бързи, топли и студени закуски, захарни изделия, кафе, ядки, и всякакъв вид скара. търговия с алкохолни, безалкохолни и алкохолни напитки, бира /без собствено производство/. покупка, строеж или обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба. разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.
Управители/Съдружници
  • пенчо п.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма КОРЕКТ АУТО 2014 ООД (KOREKT AUTO 2014) с ЕИК/ПИК 202744220 е основана на 23.8.2013 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, кв. Запад, блок 54, етаж 10, апартамент 56, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. КОРЕКТ АУТО 2014 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 23.09.2013 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    23.8.2013
    Предмет на дейност
    Транспортна дейност за превоз на товари и пътници в страната и чужбина. Покупка и продажба на всички видове стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина с изключение на забранените със закон. Авторемонтни услуги, продажба на автомобили - нови или втора употреба и аксесоари за автомобили. Експорт, импорт и реекспорт. Вътрешен и международен туризъм. Оказионна търговия. Комисионна дейност. Валутна дейност и валутни сделки /обменно бюро/ при спазване на валутния режими надлежно разрешение. Приготвяне и продажба на всички видове бързи, топли и студени закуски, захарни изделия, кафе, ядки, и всякакъв вид скара. Търговия с алкохолни, безалкохолни и алкохолни напитки, бира /без собствено производство/. Покупка, строеж или обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба. Разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация.
    Име на фирма
    НИКИ-АУТО 9086
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, блок 6, вход Б, етаж 4, апартамент 27
    Управители
    николай н.
    Съдружници
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
  2. 19.09.2014 г.

    Изписване на чужд език
    KOREKT AUTO 2014
    Управители
    николай н.
    Име на фирма
    КОРЕКТ АУТО 2014
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, кв. Запад, блок 54, етаж 10, апартамент 56
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201046159ФЕМИЛИ ПЕНЧЕВ ЕООД

гр. Търговище, Търговище

пенчо п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.