Firms.bg
Търси

МАВРОС ФИШ ЕООДЕИК: 202743556, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.09.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАВРОС ФИШ ЕООД
Изписване на чужд език
MAVROS FISH LTD
Дата на регистрация
20.8.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Люлин, ул. 3011, №9, блок 2, вход А, партер
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба и препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, внос, износ, енергопроизводство, преработка и консервиране на селскостопанска продукция, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, туроператорски, шивашки, транспортни услуги със собствен или наети лекотоварни или тежкотоварни автомобили. въздушен транспорт на товари; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всички видове услуги в областта на строителството, ремонт, модернизации, и реконструкции на строителни обекти в страната и чужбина, лизинг, добив, преработка и търговия в страната и чужбина с всички видове строителни материали. стандартизация на стоки. търговия и доставка на мединско оборудване. дружеството има право да придобива, съобразно приложимото национално законодателство, всякакви права необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да осъществява всякаква друга законна дейност, която има за цел улесняването или развитието на собствената дейност.
Управители/Съдружници
  • йоаннис м.
Едноличен собственик на капитала
йоаннис м.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма МАВРОС ФИШ ЕООД (MAVROS FISH LTD) с ЕИК/ПИК 202743556 е основана на 20.8.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Люлин, ул. 3011, №9, блок 2, вход А, партер, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. МАВРОС ФИШ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.09.2013 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    МАВРОС ФИШ
    Изписване на чужд език
    MAVROS FISH LTD
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Люлин, ул.3011, №9, блок 2, вход А,партер
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел продажба и препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, внос, износ, енергопроизводство, преработка и консервиране на селскостопанска продукция, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, туроператорски, шивашки, транспортни услуги със собствен или наети лекотоварни или тежкотоварни автомобили. Въздушен транспорт на товари; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всички видове услуги в областта на строителството, ремонт, модернизации, и реконструкции на строителни обекти в страната и чужбина, лизинг, добив, преработка и търговия в страната и чужбина с всички видове строителни материали. Стандартизация на стоки. Търговия и доставка на мединско оборудване. Дружеството има право да придобива, съобразно приложимото национално законодателство, всякакви права необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да осъществява всякаква друга законна дейност, която има за цел улесняването или развитието на собствената дейност.
    Управители
    йоаннис м.
    Основана
    20.8.2013
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Люлин, ул. 3011, №9, блок 2, вход А, партер
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    200
    Внесен капитал
    200

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203690940ЕВРО-ПОЛ ОЙЛС ЕООД

гр. София, Столична

йоаннис м.

Управители

Виж още
204196694НЕГОКС ИМПОРТ ЕООД

гр. София, Столична

йоаннис м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204779704АМЗ ХУСК ЕООД

гр. Русе, Русе

йоаннис м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.