Firms.bg
Търси

Д - ПРОЕКТ 2013 ЕООДЕИК: 202734991, гр. Дебелец, Велико Търново

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.09.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
Д - ПРОЕКТ 2013 ЕООД
Изписване на чужд език
D - PROEKT 2013
Дата на регистрация
16.8.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Велико Търново, община Велико Търново, гр. Дебелец, ул. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ ТЪРНОВСКИ, №1
Предмет на дейност
геодезическа и проектантска дейност, кадастър, управление и внедряване на проекти и консултантски услуги във всички сфери, строителна дейност, инженерингово, инвестиционно и финансово консултиране, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, селско стопанство, земеделие, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и лизингови дейности, покупко-продажба на вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. при наличие на икономически интереси дружеството ще упражнява и други дейности, които са разрешени от законите на р българия. в случай че за упражняването на даден вид дейност е въведен разрешителен или лицензионен режим, то упражняването на дейността ще се извършва след получаване на съответните разрешения или лицензи. в този случай предмета на дейност може да бъде допълнен с решение на едноличния собственик на капитала.
Управители/Съдружници
  • доско ф.
Едноличен собственик на капитала
доско ф.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма Д - ПРОЕКТ 2013 ЕООД (D - PROEKT 2013) с ЕИК/ПИК 202734991 е основана на 16.8.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Велико Търново, община Велико Търново, гр. Дебелец, ул. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ ТЪРНОВСКИ, №1, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. Д - ПРОЕКТ 2013 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 16.09.2013 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Велико Търново, гр. Дебелец, ул. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ ТЪРНОВСКИ, №1
    Предмет на дейност
    Геодезическа и проектантска дейност, кадастър, управление и внедряване на проекти и консултантски услуги във всички сфери, строителна дейност, инженерингово, инвестиционно и финансово консултиране, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, селско стопанство, земеделие, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и лизингови дейности, покупко-продажба на вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. При наличие на икономически интереси дружеството ще упражнява и други дейности, които са разрешени от законите на Р България. В случай че за упражняването на даден вид дейност е въведен разрешителен или лицензионен режим, то упражняването на дейността ще се извършва след получаване на съответните разрешения или лицензи. В този случай предмета на дейност може да бъде допълнен с решение на едноличния собственик на капитала.
    Управители
    доско ф.
    Име на фирма
    Д - ПРОЕКТ 2013
    Основана
    16.8.2013
    Изписване на чужд език
    D - PROEKT 2013
    Капитал
    2
    Внесен капитал
    2
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
104572665ГЕО-5 ЕООД

гр. Дебелец, Велико Търново

доско ф.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
116588912ПЕНТАГОН ООД

гр. Разград, Разград

доско ф.

Съдружници

Виж още
200288946ЗЕМЕМЕРЪ ООД

гр. Разград, Разград

доско ф.

Съдружници

Виж още
814164811ДОСКО ФИЛИПОВ - 54 ЕТ

гр. Дебелец, Велико Търново

доско ф.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.