Firms.bg
Търси

АВТО РЕТРО ЕООДЕИК: 202605200, с. Бранище, Добрич-селска

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.06.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
АВТО РЕТРО ЕООД
Изписване на чужд език
AUTO RETRO
Дата на регистрация
3.5.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич-селска, с. Бранище, ул. ДЕВЕТА, №16
Предмет на дейност
покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти и движимо имущество; производство, търговия, монтаж и ремонт на алуминиеви и пластмасови дограми; външнотърговска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; селскостопанска и фермерска дейност; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в непреработен и преработен вид; лабораторна дейност; производство на стоки и услуги с цел продажба: таксиметрови превози; транспортна услуги, товарен и пътнически международен и вътрешен транспорт; кетъринг, туристическа, туроператорска, рекламна, импресарска и информационна дейност; издателска дейност, след лиценз; предоставяне на компютърни, интернет услуга, машинописни, автосервизни и др.услуги; хотелиерство; ресторантьорство; увеселителни заведения и електронни и други развлекателни игри; заведения за обществено хранене: предприемачество. строителни и монтажни дейност, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; консултантски услги, търговия: на едро и дребно, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • владимир к.
Едноличен собственик на капитала
владимир к.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма АВТО РЕТРО ЕООД (AUTO RETRO) с ЕИК/ПИК 202605200 е основана на 3.5.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич-селска, с. Бранище, ул. ДЕВЕТА, №16, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. АВТО РЕТРО ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.06.2013 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АВТО РЕТРО
    Изписване на чужд език
    AUTO RETRO
    Предмет на дейност
    Покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти и движимо имущество; производство, търговия, монтаж и ремонт на алуминиеви и пластмасови дограми; външнотърговска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; селскостопанска и фермерска дейност; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в непреработен и преработен вид; лабораторна дейност; производство на стоки и услуги с цел продажба: таксиметрови превози; транспортна услуги, товарен и пътнически международен и вътрешен транспорт; кетъринг, туристическа, туроператорска, рекламна, импресарска и информационна дейност; издателска дейност, след лиценз; предоставяне на компютърни, интернет услуга, машинописни, автосервизни и др.услуги; хотелиерство; ресторантьорство; увеселителни заведения и електронни и други развлекателни игри; заведения за обществено хранене: предприемачество. строителни и монтажни дейност, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; консултантски услги, търговия: на едро и дребно, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от закона.
    Едноличен собственик на капитала
    владимир к.
    Капитал
    2
    Основана
    3.5.2013
    Внесен капитал
    2
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич-селска, с. Бранище, ул. ДЕВЕТА, №16
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102956261АШЛЕЙ ЕСТАТЕС ЕООД

с. Горица, Поморие

кристофър б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
119659364ОРХИД БЪЛГАРИЯ ООД

гр. Варна, Варна

кристофър б.

Съдружници

Виж още
126734721ОТОУФУК - Б ООД

гр. Хасково, Хасково

кристофър б.

Съдружници

Виж още
147176554ТОБАЗ ЕООД

с. Кубадин, Средец

кристофър б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201594821ВЛАДИМИР АРТ ЕЛЕНА ЕООД

гр. Варна, Варна

кристофър б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.