Firms.bg
Търси

ДЖАВКА-2 - РОЗА ПЕТРОВА ЕТЕИК: 202582633, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.05.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЖАВКА-2 - РОЗА ПЕТРОВА ЕТ
Дата на регистрация
20.4.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. Опълченска, №50
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид,продажба на стоки от собствено производство, продажба на хранителни и други промишлени стоки, транспортна дейност, включително международен транспорт, търговско посредничество и представителство в страната и чужбина, складова, лицензионна, лизингова, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба,както и всякакви други дейности, които по предмет и обем изискват делата ми да се водят по търговски начин и след снабдяване с разрешение или лиценз, за които се изисква това.
Физическо лице - търговец
роза п.

Резюме

Фирма ДЖАВКА-2 - РОЗА ПЕТРОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 202582633 е основана на 20.4.2013 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. Опълченска, №50. ДЖАВКА-2 - РОЗА ПЕТРОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.05.2013 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ДЖАВКА-2 - РОЗА ПЕТРОВА
    Основана
    20.4.2013
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. Опълченска, №50
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид,продажба на стоки от собствено производство, продажба на хранителни и други промишлени стоки, транспортна дейност, включително международен транспорт, търговско посредничество и представителство в страната и чужбина, складова, лицензионна, лизингова, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба,както и всякакви други дейности, които по предмет и обем изискват делата ми да се водят по търговски начин и след снабдяване с разрешение или лиценз, за които се изисква това.
    Физическо лице - търговец
    роза п.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
835014779ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО И СЛАДКАРСТВО ООД

гр. Търговище, Търговище

роза п.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.