Firms.bg
Търси

БУЛАСИСТЕНТ ЕООДЕИК: 202549875, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.04.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
БУЛАСИСТЕНТ ЕООД
Изписване на чужд език
"BULASSISTENT" GmbH.
Дата на регистрация
25.3.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Връбница, блок 540, вход В, етаж 2, апартамент 42
Предмет на дейност
посредническа дейност по наемане на работа на български граждани в страната и чужбина /след получаване на лиценз/. предоставяне на социални услуги на семейства с непълнолетни деца, болни, инвалиди, стари хора и др. в страната и чужбина, както и наемане на български граждани за осъществяване на социални услуги. превод и легализация на документи. покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, строително-ремонтна дейност, търговска продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, информационни, програмни и импресарски услуги, ресторантьорство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос и износ на стоки, както и всяка друга дейност незабранена от закона, като в случай, че същата подлежи на лицензионен, регистрационен или разрешителен режим, след получаване на съответните лицензи, разрешения или извършване на необходимите регистрации.
Управители/Съдружници
  • евелина а.
Едноличен собственик на капитала
евелина а.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма БУЛАСИСТЕНТ ЕООД ("BULASSISTENT" GmbH.) с ЕИК/ПИК 202549875 е основана на 25.3.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Връбница, блок 540, вход В, етаж 2, апартамент 42, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. БУЛАСИСТЕНТ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 25.04.2013 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БУЛАСИСТЕНТ
    Основана
    25.3.2013
    Изписване на чужд език
    "BULASSISTENT" GmbH.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Връбница, блок 540, вход В, етаж 2, апартамент 42
    Управители
    кирил а.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    1000
    Предмет на дейност
    Посредническа дейност по наемане на работа на български граждани в страната и чужбина /след получаване на лиценз/. Предоставяне на социални услуги на семейства с непълнолетни деца, болни, инвалиди, стари хора и др. в страната и чужбина, както и наемане на български граждани за осъществяване на социални услуги. Превод и легализация на документи. Покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, строително-ремонтна дейност, търговска продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, информационни, програмни и импресарски услуги, ресторантьорство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос и износ на стоки, както и всяка друга дейност незабранена от закона, като в случай, че същата подлежи на лицензионен, регистрационен или разрешителен режим, след получаване на съответните лицензи, разрешения или извършване на необходимите регистрации.
    Капитал
    1000
  2. 7.04.2014 г.

    Управители
    кирил а.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.