Firms.bg
Търси

ВИТИЕФ Груп София ЕООДЕИК: 202529303, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.06.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИТИЕФ Груп София ЕООД
Изписване на чужд език
VTF Group Sofia Ltd
Дата на регистрация
15.3.2013
Регистрация по ЗДДС

BG202529303 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, Княз Ал. Батемберг, №1
Предмет на дейност
а. адрес на управление, адрес за кореспонденция, офис и/или други сходни услуги за целите на регистрацията и/или функционирането на юридическо лице или друго правно образувание; б. услуги по учредяване, регистриране, организиране на дейността и/или управление на търговец или на друго юридическо лице, или друго правно образувание; в. услуги по доверително управление на имущество или на друго юридическо лице включително: аа) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността директор, секретар, съдружник или друга сходна длъжност в юридическо лице или друго правно образувание; бб) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността доверителен собственик – в случаите на тръстове, попечителски фондове и други подобни чуждестранни правни образувания, учредени и съществуващи съобразно правото на юрисдикциите, допускащи такива форми на доверителна собственост; вв) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността номинален акционер в трето чуждестранно юридическо лице или друго правно образувание, различно от дружество, чиито акции се търгуват на регулиран пазар, спрямо което се прилагат изискванията за оповестяване в съответствие с правото на европейския съюз или на еквивалентни международни стандарти; г. счетоводна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни услуги, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни услуги, консултанска дейност, и всяка друга дейност, която не е забранена по закон.
Управители/Съдружници
  • нели ж.
Едноличен собственик на капитала
нели ж.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ВИТИЕФ Груп София ЕООД (VTF Group Sofia Ltd) с ЕИК/ПИК 202529303 е основана на 15.3.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, Княз Ал. Батемберг, №1, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ВИТИЕФ Груп София ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG202529303 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 15.04.2013 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БИЗНЕС КОНСУЛТАНТИ СОФИЯ
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, кв. Крива река, бул. Пенчо Славейков, №4, офис № 5
    Едноличен собственик на капитала
    валентин к.
    Внесен капитал
    10
    Изписване на чужд език
    SOFIA BUSINESS CONSULTANTS
    Капитал
    10
    Основана
    15.3.2013
    Предмет на дейност
    Консултантски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
    Управители
  2. 25.06.2013 г.

    Изписване на чужд език
    IT-Cloud-University Ltd.
    Предмет на дейност
    Айти и софтуерни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
    Име на фирма
    АЙТИ-КЛАУД-ЮНИВЪРСИТИ
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, блок 30А, вход 2, апартамент 137
  3. 15.07.2013 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202529303
  4. 16.07.2013 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG202529303
  5. 15.05.2018 г.

    Предмет на дейност
    ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ПО РЕД НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, Княз Ал. Батемберг, №1
    Име на фирма
    ВИТИЕФ Груп София
    Изписване на чужд език
    VTF Group Sofia Ltd
  6. 12.06.2019 г.

    Предмет на дейност
    А. адрес на управление, адрес за кореспонденция, офис и/или други сходни услуги за целите на регистрацията и/или функционирането на юридическо лице или друго правно образувание; Б. услуги по учредяване, регистриране, организиране на дейността и/или управление на търговец или на друго юридическо лице, или друго правно образувание; В. услуги по доверително управление на имущество или на друго юридическо лице включително: аа) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността директор, секретар, съдружник или друга сходна длъжност в юридическо лице или друго правно образувание; бб) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността доверителен собственик – в случаите на тръстове, попечителски фондове и други подобни чуждестранни правни образувания, учредени и съществуващи съобразно правото на юрисдикциите, допускащи такива форми на доверителна собственост; вв) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността номинален акционер в трето чуждестранно юридическо лице или друго правно образувание, различно от дружество, чиито акции се търгуват на регулиран пазар, спрямо което се прилагат изискванията за оповестяване в съответствие с правото на Европейския съюз или на еквивалентни международни стандарти; Г. Счетоводна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни услуги, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни услуги, консултанска дейност, и всяка друга дейност, която не е забранена по закон.
    Управители
    валентин к.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202450051ВиТиЕф Груп Интърнешънъл ЕООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

нели ж.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205349004ВиТиЕф Груп Интернешънъл 2 ЕООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

нели ж.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205692113ВиТиЕф Груп Стара Загора ЕООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

нели ж.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.