Firms.bg
Търси

ТРАНСПОРТЕН КЛЪСТЕР ПЕРНИК ООДЕИК: 202510737, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.10.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТРАНСПОРТЕН КЛЪСТЕР ПЕРНИК ООД
Изписване на чужд език
TRANSPORTEN KLASTER PERNIK LTD
Дата на регистрация
1.3.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.ЖЕЛЕЗНИЧАРСКА, №1
Предмет на дейност
мобилизиране на собствените и външни ресурси за информационно и иновационно подпомагане на развитието на търговията и услугите, съдействие на членовете на клъстера за въвеждане на водещи практики, достъп до нови пазари, разширяване на бизнес нишата, в която оперира за всеки един от членовете на клъстера, така и за клъстера като цяло, повишаване квалификацията на персонала, координиране на общностни проекти, спомагащи за развитието на клъстерните членове, осигуряващо повишаване на тяхната конкурентоспособност и конкурентното им позициониране, както на европейския, така и на световния пазар. експертно - консултантски услуги - техническо и информационно осигуряване на клъстерните дейности, финансови, технически, правни, икономически и други консултации за клъстерните членове, както и маркетингови проучвания и консултации по пазарните състояния и тенденции. информационни услуги - маркетингова информация, пазарна статистика, анализи и прогнози, реклами, информационни материали, тематични изложби, лектории, семинари и бизнес-срещи с българско и чуждестранно участие и други. издателска дейност - издаване на бюлетин, специализирани издания по принципите, обичаите и практиката на търговията и услугите и всяка друга незабранена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • магдалена м.
Съдружници
Капитал размер
6000 лв. (внесен капитал: 6000 лв.)

Резюме

Фирма ТРАНСПОРТЕН КЛЪСТЕР ПЕРНИК ООД (TRANSPORTEN KLASTER PERNIK LTD) с ЕИК/ПИК 202510737 е основана на 1.3.2013 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.ЖЕЛЕЗНИЧАРСКА, №1, а началният внесен капитал е в размер на 6000 лева. ТРАНСПОРТЕН КЛЪСТЕР ПЕРНИК ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 1.04.2013 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    магдалена м.
    Капитал
    3500
    Внесен капитал
    3500
    Основана
    1.3.2013
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.ЖЕЛЕЗНИЧАРСКА, №1
    Предмет на дейност
    Мобилизиране на собствените и външни ресурси за информационно и иновационно подпомагане на развитието на търговията и услугите, съдействие на членовете на клъстера за въвеждане на водещи практики, достъп до нови пазари, разширяване на бизнес нишата, в която оперира за всеки един от членовете на клъстера, така и за клъстера като цяло, повишаване квалификацията на персонала, координиране на общностни проекти, спомагащи за развитието на клъстерните членове, осигуряващо повишаване на тяхната конкурентоспособност и конкурентното им позициониране, както на европейския, така и на световния пазар. Експертно - консултантски услуги - техническо и информационно осигуряване на клъстерните дейности, финансови, технически, правни, икономически и други консултации за клъстерните членове, както и маркетингови проучвания и консултации по пазарните състояния и тенденции. Информационни услуги - маркетингова информация, пазарна статистика, анализи и прогнози, реклами, информационни материали, тематични изложби, лектории, семинари и бизнес-срещи с българско и чуждестранно участие и други. Издателска дейност - издаване на бюлетин, специализирани издания по принципите, обичаите и практиката на търговията и услугите и всяка друга незабранена от закона дейност.
    Съдружници
    Изписване на чужд език
    TRANSPORTEN KLASTER PERNIK LTD
    Име на фирма
    ТРАНСПОРТЕН КЛЪСТЕР ПЕРНИК
  2. 16.02.2015 г.

    Съдружници
    "ви е.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
113508042ТРАНСПОРТНА КООПЕРАЦИЯ - "БУС-ПЕРНИК" К

гр. Перник, Перник

магдалена м.

Управителен съвет, Управителен съвет, Управителен съвет

Виж още
113591045БУС ООД

гр. Перник, Перник

магдалена м.

Съдружници

Виж още
201245257БУС ПЕРНИК ООД

гр. Перник, Перник

магдалена м.

Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
201670443КРЮЕЛА ООД

гр. Перник, Перник

магдалена м.

Съдружници

Виж още
202668922ТК БУС ПЕРНИК ООД

гр. Перник, Перник

магдалена м.

Съдружници

Виж още
204755233МОТОБУЛ СЕРВИЗ АД

гр. Перник, Перник

магдалена м.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.