Firms.bg
Търси

Ер енд Джей кънстръкшънс ЕООДЕИК: 202314884, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.04.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
Ер енд Джей кънстръкшънс ЕООД
Изписване на чужд език
R & J constructions
Дата на регистрация
14.10.2012
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул.„Адмирал Грейг”, №16 А
Предмет на дейност
производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина: продажба на стоки от собствено производство; внос-износ на стоки, машини и съоръжения: поддръжка, сглобка и търговия с компютри и друга електронна техника; софтуер и хардуер; компютърна зала; търговско представителство, агентство и посредничество; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни или други услуги; външна и вътрешна търговска дейност; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина. производство и търговия на стоки и съоръжения за бита и промишлеността; туристическа агентска и туристическа туроператорска дейност (след лиценз); услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; ресторантьорство; строителство и ремонт на сгради; комисионни, складови и лицензионни сделки; транспортни услуги. и всичко друго не забранено от закона.
Управители/Съдружници
  • камелия и.
Едноличен собственик на капитала
камелия и.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма Ер енд Джей кънстръкшънс ЕООД (R & J constructions) с ЕИК/ПИК 202314884 е основана на 14.10.2012 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул.„Адмирал Грейг”, №16 А, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. Ер енд Джей кънстръкшънс ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.11.2012 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Ер енд Джей кънстръкшънс
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. "Васил Друмев", №9, етаж 8, апартамент 49
    Едноличен собственик на капитала
    виолета д.
    Изписване на чужд език
    R & J constructions
    Предмет на дейност
    ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА: ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ВНОС-ИЗНОС НА СТОКИ, МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ: ПОДДРЪЖКА, СГЛОБКА И ТЪРГОВИЯ С КОМПЮТРИ И ДРУГА ЕЛЕКТРОННА ТЕХНИКА; СОФТУЕР И ХАРДУЕР; КОМПЮТЪРНА ЗАЛА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА; ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНТСКА И ТУРИСТИЧЕСКА ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ (СЛЕД ЛИЦЕНЗ); УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА БИТА, ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО; РЕСТОРАНТЬОРСТВО; СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА СГРАДИ; КОМИСИОННИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ. И ВСИЧКО ДРУГО НЕ ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
    Основана
    14.10.2012
    Управители
  2. 28.11.2012 г.

    Управители
    виолета д.
    Едноличен собственик на капитала
  3. 11.04.2019 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул.„Адмирал Грейг”, №16 А
    Едноличен собственик на капитала
    Управители

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.