Firms.bg
Търси

АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ ООДЕИК: 202179276, гр. Банкя, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.07.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ ООД
Изписване на чужд език
ACADEMY FOR CONTRACTORS
Дата на регистрация
7.7.2012
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. Банкя, ул. „София“, №99
Предмет на дейност
извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване, закупуване или продажба на бизнеси, или създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като социално предприятие, получаване на лицензионни права или включване в регистрационен режим, съгласно законодателството, извършване на сертификации по европейски и международни стандарти, провеждане на платени обучения, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, специализирани обучения по въвеждане на стандарти, предоставяне на консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента, изготвяне на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях, продуктов маркетинг, посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на обучения, и свързаните с тях учебни практики и стажове, търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване, извършване на трудово посредничество след регистрация, съгласно законодателството, предпечатна и печатна подготовка, издателство, разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, включително медицинска, извършване на строителна дейност, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, търговско представителство и реализация на медицинско оборудване и извършване на свързаните с тях специализирани обучения, включително и за хора с увреждания, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
Управители/Съдружници
  • джемил й.
  • майса б.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
борислав б.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ ООД (ACADEMY FOR CONTRACTORS) с ЕИК/ПИК 202179276 е основана на 7.7.2012 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. Банкя, ул. „София“, №99, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 7.08.2012 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АКАДЕМИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ
    Основана
    7.7.2012
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Кремиковци, 8-ма, №40
    Управители
    борислав б.
    Капитал
    100
    Изписване на чужд език
    ACADEMY FOR CONTRACTORS
    Предмет на дейност
    Организиране на платени обучения в областта на предприемачеството за стартиране и развиване на бизнес, чрез провеждане yоркшопи, презентации, професионални обучения и обучения по ключови компетенции, дистанционно и онлайн обучение. Разкриване и лицензиране на обучаващи институции за възрастни, центрове за развиване на предприемачеството за деца и ученици съгласно българското и европейското законодателство, предоставяне на платени образователни услуги, анализи и консултации в различни направления за стартиращи предприемачи и развиващи се фирми. Посредничество на образователни институции при организиране на професионални обучения, и свързаните с тях администриране, мониторинг и контрол на качеството на обучение. Извършване на платени анализи, проучвания и консултации в сферата на предприемачеството, стартирането и развиването на бизнес, разработване и управление на проекти в сферата на образованието, обучението, науката, социални дейности, туризма, селско, горско и рибно стопанство. Разпространение на рекламни материали и осъществяван на рекламна дейност в полза на трети лица. Предпечатна и печатна подготовка, издателство и разпространение на учебна и специализирана литература, публикуване на статии и печатни издания и електронни медии, изготвяне на рекламни материали отдаване под наем на автомобили, техника и друго движимо и имущество и недвижимо имущество. Посредничество за стажуване на курсисти, колежани и студенти. Организиране и провеждане на конференции, семинари, квалификационно, след дипломно обучение, кандидат-студентски, художествено-творчески, езикови и подготвителни курсове за деца и възрастни. Консултантски услуги в сферата на маркетинга, финансите и счетоводството на фирмата, регистрация и управление на фирми, човешки ресурси и трудово-правни отношения. Търговско представителство и посредничество на български и чужди обучаващи институции, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
    Съдружници
    Внесен капитал
    100
  2. 9.01.2015 г.

    Управители
    борислав б.
    Едноличен собственик на капитала
  3. 8.06.2016 г.

    Предмет на дейност
    Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване или закупуване на бизнес в държавите на Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Океания в съответствие с техните национални законодателства. Представителство и предоставяне на посредничество в Р.България на чуждестранни консултантски фирми - правни, финансови, данъчно-счетоводни и имиграционни консултанти по въпросите на предприемачеството, стартиране и развиване на бизнес, съдружия с чужди граждани от български и други европейски граждани в държавите с визови или безвизови ограничения за стартиране на бизнес и предприемачество.Комисионна дейност по посредничество в чужбина пред бизнес-брокери, правни и счетоводни кантори, и имиграционни консултанти по получаване на статут на резиденти като инвеститори в бизнес проекти, придобиване на дялови участия в чуждестранни фирми или стартиране на предприемачество в държави с визови ограничения за български и европейски граждани.Посредничество при закупуване на недвижими имоти с цел бизнес инвестиция в държавите на Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Океания в съответствие с техните национални законодателства. Провеждане на платени уоркшопи, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, обучения по правни, стопански, счетоводно-данъчни, финансови, имиграционни и други въпроси свързани със спецификата на националните законодателства на държавите по стартирането и развитието на предприемачеството.Организиране на платени обучения (включително онлайн и дистанционно) и консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента и изготвяне срещу заплащане на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях. Посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на професионални обучения, и свързаните с тях, учебни практики и стажове, свързани с придобиване на предприемачески знания, умения и компетентности. Търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване. Посредничество пи организиране на студентски бригади в чужбина. Пред печатна и печатна подготовка, издателство и разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, пряко свързана с основната дейност. Посредничество за стажуване на курсисти, колежани и студенти. Посредничество пред български обучителни институции за организиране на квалификационни курсове и езикови обучения и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
    Управители
    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала
  4. 26.09.2019 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, №1, етаж 15, апартамент офис 13
  5. 28.05.2020 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, №1, етаж 15, апартамент офис 12
    Начин на представляване
    Управители
    Едноличен собственик на капитала
  6. 22.01.2021 г.

    Предмет на дейност
    Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване или закупуване или продажба на бизнеси, създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като социално предприятие. Изготвяне на документация на обучаващи институции във връзка с осъществяване на дейността или за получаване на лицензионни права, сертификация по европейски и международни стандарти. Провеждане на платени уоркшопи, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, специализирани обучения или обучения по стандарти. Организиране на платени обучения (включително онлайн и дистанционно) и консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента и изготвяне срещу заплащане на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях. Посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на обучения, и свързаните с тях, учебни практики и стажове, свързани с придобиване на предприемачески знания, умения и компетентности. Търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване. Посредничество по организиране на студентски бригади в чужбина. Пред печатна и печатна подготовка, издателство и разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, пряко свързана с основната дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. Банкя, ул. „София“, №99
  7. 1.07.2022 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
  8. 19.07.2023 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Съдружници
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. Банкя, ул. „София“, №99
    Предмет на дейност
    Извършване на платени консултации в областта на предприемачеството за стартиране, развиване, закупуване или продажба на бизнеси, или създаване на социален бизнес чрез извършване на дейност като социално предприятие, получаване на лицензионни права или включване в регистрационен режим, съгласно законодателството, извършване на сертификации по европейски и международни стандарти, провеждане на платени обучения, семинари, видео и онлайн конференции и презентации, специализирани обучения по въвеждане на стандарти, предоставяне на консултации по индивидуални бизнес идеи на клиента, изготвяне на бизнес модели, бизнес-планове, пазарни и финансови анализи за стартиращи предприятия в страната и чужбина или при покупка на съществуващи чуждестранни предприятия или дялове от тях, продуктов маркетинг, посредничество и представителство на образователни институции в страната и чужбина при организиране на обучения, и свързаните с тях учебни практики и стажове, търговско представителство и посредничество на чуждестранни университети и колежи по набиране на кандидат-студенти от страната и други европейски държави и свързаните с тях административни услуги по кандидатстване и записване, извършване на трудово посредничество след регистрация, съгласно законодателството, предпечатна и печатна подготовка, издателство, разпространение и продажба на учебна и специализирана литература, включително медицинска, извършване на строителна дейност, отдаване под наем и управление на недвижими имоти, търговско представителство и реализация на медицинско оборудване и извършване на свързаните с тях специализирани обучения, включително и за хора с увреждания, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200351745КЕСТЕН ФАМИЛИ РЕЗОРТ ЕООД

с. Кестен, Девин

борислав б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201059345ГЛОБАЛПАК БГ ООД

гр. Хасково, Хасково

александр к.

Съдружници

Виж още
201388223ТЪРГОВИЩЕ СИТИ ЦЕНТЪР ЕООД

гр. Търговище, Търговище

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202178352АГЕНЦИЯ ЗА ЗАЕТОСТ И КВАЛИФИКАЦИЯ ЕООД

гр. Девин, Девин

борислав б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202446811ИНГЛИШ ХОУМ БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

александр к.

Управители

Виж още
202828202СИТИ КОНТРОЛ И КАРУОШ ЕООД

гр. Търговище, Търговище

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202946970СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ СОЦИАЛ ТРАВЕЛ ЕООД

гр. София, Столична

борислав б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203604805ГЕОКОЛЛАЙДЕР ЕООД

гр. Несебър, Несебър

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204670676ДЖЕНЕРАЛ ПАКЕДЖИНГ СЪРВИСИС ООД

гр. Сандански, Сандански

александрос а.

Съдружници

Виж още
204865128Техно Одит Експерт ЕООД

гр. Шумен, Шумен

борислав б.

Управители, Едноличен собственик на капитала

Виж още
205266715АРС ТРАНС ЕООД

гр. Търговище, Търговище

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205440482РЕКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД

гр. София, Столична

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205539295"ЕВРО ФИБЕР" ООД

гр. София, Столична

александр к.

Съдружници, Съдружници

Виж още
205539473РАТ Бау ЕООД

гр. София, Столична

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205766976БУЛФИНСА ООД

гр. Добрич, Добрич

александрос а.

Съдружници

Виж още
205906282Неко Слингс ООД

гр. София, Столична

александрос а.

Съдружници, Управители

Виж още
206410684АЙ.КЕЙ.21 ТРАНСПОРТ ЕООД

с. Лешница, Сандански

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206488188ИНТЕРСОФИЯ ЛОГИСТИКС ЕООД

гр. София, Столична

александрос а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206501504ЮЧГЕН ИНШААТ БГ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

александр к.

Съдружници

Виж още
206525722Близнак-Строй ЕООД

с. Разбойна, Руен

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206962387АСЕНАТ АБ ООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

александр к.

Съдружници

Виж още
207137459Визион Трейд Енд Кънсалтънси ЕООД

гр. София, Столична

александр к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207176316КАМА БИЛДИНГ ООД

гр. Варна, Варна

александр к.

Съдружници

Виж още
207520330ДИДЖИФОР ООД

гр. Варна, Варна

александр к.

Съдружници

Виж още
207550269ХГС БЪЛГАРИЯ ООД

гр. Шумен, Шумен

александрос а.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.