Firms.bg
Търси

ЕР ДИ СИСТЕМ И КОНСУЛТИНГ ЕООДЕИК: 201990802, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.04.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕР ДИ СИСТЕМ И КОНСУЛТИНГ ЕООД
Изписване на чужд език
RD SYSTEM & CONSULTING Ltd.
Дата на регистрация
28.2.2012
Регистрация по ЗДДС

BG201990802 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3
Предмет на дейност
покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, не финансово, на недвижими имоти и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. дружеството ще извършва, също така, и дейности по производство на електроенергия посредством фотоволтаични панели и от други възобновяеми източници и всякакви други дейности, свързани с развитие и производство на енергия от възобновяеми източници, както и консултантска дейност на предприятия, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги, както и всяка друга не забранена от закона дейност. дружеството ще може да извършва всички търговски, промишлени, финансови дейности, дейности свързани с движимо имущество и недвижими имоти, включително поемане на участия в други фирми и дружества, чийто предмет на дейност е аналогичен, сходен или свързан с неговия собствен, и които управителният орган е сметнал, че са необходими или полезни за постигането на дружествените цели. дружеството ще може също така да предоставя гаранции и банкови гаранции включително в полза и за задължения на трети лица. за дейностите, за които се изискват лицензи, разрешителни, както и вписвания и особени регистрации в съответната компетентна палата, дружеството ще извършва същите след предварително придобиване на гореизброените докумeнти.
Управители/Съдружници
  • марко л.
Едноличен собственик на капитала
марко л.
Капитал размер
4000 лв. (внесен капитал: 4000 лв.)

Резюме

Фирма ЕР ДИ СИСТЕМ И КОНСУЛТИНГ ЕООД (RD SYSTEM & CONSULTING Ltd.) с ЕИК/ПИК 201990802 е основана на 28.2.2012 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 4000 лева. ЕР ДИ СИСТЕМ И КОНСУЛТИНГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG201990802 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 28.03.2012 г. - Регистрация на фирма

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3
    Основана
    28.2.2012
    Предмет на дейност
    Покупки, замяни и продажби на недвижими имоти; отдаване под наем, и преотдаване под наем на територията на страната и в чужбина, не финансово, на недвижими имоти и управление на недвижими имоти, собственост на дружеството; строителство, строително – монтажни и обновителни дейности, преобразуване, възстановяване и подобряване, разширяване и поддръжка на собствени и чужди недвижими имоти, извършване на всякакви строителни дейности за собствени нужди или за чужди, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, ремонтна дейност, организиране и управление на недвижими имоти, в т.ч. и сключване на договори за мениджмънт и управление; туроператорска дейност; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; импорт и експорт на движими вещи и автомобили; както и всякакви обработвателни машинни дейности. Дружеството ще извършва, също така, и дейности по производство на електроенергия посредством фотоволтаични панели и от други възобновяеми източници и всякакви други дейности, свързани с развитие и производство на енергия от възобновяеми източници, както и консултантска дейност на предприятия, търговско представителство, рекламна, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги, както и всяка друга не забранена от закона дейност. Дружеството ще може да извършва всички търговски, промишлени, финансови дейности, дейности свързани с движимо имущество и недвижими имоти, включително поемане на участия в други фирми и дружества, чийто предмет на дейност е аналогичен, сходен или свързан с неговия собствен, и които управителният орган е сметнал, че са необходими или полезни за постигането на дружествените цели. Дружеството ще може също така да предоставя гаранции и банкови гаранции включително в полза и за задължения на трети лица. За дейностите, за които се изискват лицензи, разрешителни, както и вписвания и особени регистрации в съответната компетентна Палата, дружеството ще извършва същите след предварително придобиване на гореизброените докумeнти.
    Едноличен собственик на капитала
    марко л.
    Име на фирма
    ЕР ДИ СИСТЕМ И КОНСУЛТИНГ
    Изписване на чужд език
    RD SYSTEM & CONSULTING Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Г.С. Раковски, №122А, етаж 3
    Управители
    Капитал
    4000
    Внесен капитал
    4000
  2. 17.04.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201990802
  3. 18.04.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201990802

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
104641296УОЛСИ ЕООД

гр. Велико Търново, Велико Търново

стефан у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
115655169ММТ ООД

гр. Асеновград, Асеновград

стефан у.

Съдружници

Виж още
202454142ТТ Интернешънъл Къмпани ООД

гр. София, Столична

стефан у.

Съдружници

Виж още
202735310Мелиор Европа ООД

гр. Пловдив, Пловдив

стефан у.

Съдружници

Виж още
202922057МОНБЕ ДРИНКС ЛИМИТЕД ООД

гр. София, Столична

стефан у.

Съдружници

Виж още
202945248Лазер Дринкс ЕООД

гр. София, Столична

стефан у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204032549ДЖИРАЙ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

стефан у.

Съдружници

Виж още
205134044ВИРУС 1 ЕООД

гр. Самоков, Самоков

стефан у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.