Firms.bg
Търси

ТОУРО ЕООДЕИК: 201968564, гр. Шумен, Шумен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.07.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТОУРО ЕООД
Изписване на чужд език
touro
Дата на регистрация
16.2.2012
Регистрация по ЗДДС

BG201968564 ( )

Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ТРАКИЯ, №8, вход 2, етаж 3, апартамент 17
Предмет на дейност
организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството. търговско представителство и посредничество. информационни и консултантски услуги, проектиране, програмиране, дизайн и други услуги, които ще упражнява при условията на чл. 1, ал. 3 от търговския закон. сделки с валута в наличност по занятие като обменно бюро. покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. осъществяване на дейност на превозвач с всички средства на транспорт по суша, спедиторска дейност, складова дейност, логистични услуги, организиране на национален и международен транспорт. дейности, свързани с отглеждането, храненето и възпроизводството на селскостопански животни и с производството на животински продукти, предназначени за продажба. селскостопанска дейност. закупуване, наемане, арендуване и обработка на земеделски земи. производство, отглеждане, изкупуване, съхранение, преработка и търговия със селскостопанска продукция. селскостопански мероприятия върху собствена или наета земеделска земя. дейности, свързани с маркетинга, връзки с обществеността и други дейности, свързани пряко или косвено, изцяло или частично с предмета на дейност или които биха могли да допринесат за неговото осъществяване, както и извършване на всички други дейности, допустими от закона и участие в други дружества в страната и чужбина. ако за някоя от дейностите, изброени по-горе, се изисква лиценз, регистрация, разрешение или уведомление, дружеството ще извършва дейността след получаването на съответния лиценз, регистрация, разрешение или уведомление.
Управители/Съдружници
  • милко м.
Едноличен собственик на капитала
милко м.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ТОУРО ЕООД (touro) с ЕИК/ПИК 201968564 е основана на 16.2.2012 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ТРАКИЯ, №8, вход 2, етаж 3, апартамент 17, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ТОУРО ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 16.03.2012 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    пантелеймон м.
    Име на фирма
    ЕМ. ДЖИ. ЕС. ГЛАС
    Изписване на чужд език
    M. G. S. GLASS
    Основана
    16.2.2012
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Нови пазар, гр. Нови пазар, ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, №36
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД В НЕПРЕРАБОТЕН И ПРЕРАБОТЕН ВИД, ЛИЗИНГ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
  2. 22.11.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201968564
  3. 23.11.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201968564
  4. 3.05.2016 г.

    Управители
    пантелеймон м.
    Изписване на чужд език
    touro
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    ТОУРО
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ТРАКИЯ, №8, вход 2, етаж 3, апартамент 17
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Шумен, община Шумен, гр. Шумен, ТРАКИЯ, №8, вход 2, етаж 3, апартамент 17
    Предмет на дейност
    Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството. Търговско представителство и посредничество. Информационни и консултантски услуги, проектиране, програмиране, дизайн и други услуги, които ще упражнява при условията на чл. 1, ал. 3 от Търговския закон. Сделки с валута в наличност по занятие като обменно бюро. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Осъществяване на дейност на превозвач с всички средства на транспорт по суша, спедиторска дейност, складова дейност, логистични услуги, организиране на национален и международен транспорт. Дейности, свързани с отглеждането, храненето и възпроизводството на селскостопански животни и с производството на животински продукти, предназначени за продажба. Селскостопанска дейност. Закупуване, наемане, арендуване и обработка на земеделски земи. Производство, отглеждане, изкупуване, съхранение, преработка и търговия със селскостопанска продукция. Селскостопански мероприятия върху собствена или наета земеделска земя. Дейности, свързани с маркетинга, връзки с обществеността и други дейности, свързани пряко или косвено, изцяло или частично с предмета на дейност или които биха могли да допринесат за неговото осъществяване, както и извършване на всички други дейности, допустими от закона и участие в други дружества в страната и чужбина. Ако за някоя от дейностите, изброени по-горе, се изисква лиценз, регистрация, разрешение или уведомление, дружеството ще извършва дейността след получаването на съответния лиценз, регистрация, разрешение или уведомление.
  5. 23.07.2017 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201968564
  6. 24.07.2017 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201968564

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
127625479М КОРЕКТ ЕООД

гр. Нови пазар, Нови пазар

милко м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.