Firms.bg
Търси

МАТИ - АЛФА ЕООДЕИК: 201950865, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.03.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАТИ - АЛФА ЕООД
Дата на регистрация
8.2.2012
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ЗНЕПОЛЕ, №17
Предмет на дейност
транспортна дейност в страната и в чужбина, в т.ч. и автопревози; спедиторска дейност и карго в страната и чужбина; инженерингови и проектански услуги ; вътрешно и външно търговска дейност; маркетинг, лизингова и консултантска дейност; проектантска и строително-предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти; производствена дейност в пълен обем; търговско представителство, посредничество и агентство на наши и чужди физически и юридически лица; производство с търговия на спиртни напитки и тютюневи изделия; сделки с интелектуална собственост; изкупуване и реализация на суровини и отпадъци; хотелиерство и ресторантьорство; вътрешен и международен туризъм; изграждане и експлоатация на всякакъв вид промишлени, търговски и туристически обекти; ремонтно-сервизна дейност; образователна дейност за подготовка, квалификация и преквалификация на кадри; външноикономическа дейност. дейностите, за, които се изисква специално разрешение или са обект на специално регулиране ще се извършват след надлежно снабдяване с такова или при съответното спазване на нормативните разпоредби.
Управители/Съдружници
  • еммануил н.
Едноличен собственик на капитала
еммануил н.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма МАТИ - АЛФА ЕООД () с ЕИК/ПИК 201950865 е основана на 8.2.2012 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ЗНЕПОЛЕ, №17, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. МАТИ - АЛФА ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.03.2012 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    8.2.2012
    Предмет на дейност
    Транспортна дейност в страната и в чужбина, в т.ч. и автопревози; спедиторска дейност и карго в страната и чужбина; инженерингови и проектански услуги ; вътрешно и външно търговска дейност; маркетинг, лизингова и консултантска дейност; проектантска и строително-предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти; производствена дейност в пълен обем; търговско представителство, посредничество и агентство на наши и чужди физически и юридически лица; производство с търговия на спиртни напитки и тютюневи изделия; сделки с интелектуална собственост; изкупуване и реализация на суровини и отпадъци; хотелиерство и ресторантьорство; вътрешен и международен туризъм; изграждане и експлоатация на всякакъв вид промишлени, търговски и туристически обекти; ремонтно-сервизна дейност; образователна дейност за подготовка, квалификация и преквалификация на кадри; външноикономическа дейност. Дейностите, за, които се изисква специално разрешение или са обект на специално регулиране ще се извършват след надлежно снабдяване с такова или при съответното спазване на нормативните разпоредби.
    Управители
    еммануил н.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    МАТИ - АЛФА
    Капитал
    10
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ЗНЕПОЛЕ, №17

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
113585291МАНОС ЕООД

гр. Перник, Перник

дерек д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
121292263АЛФА-ВИКТОРИЯ-97 АД

гр. София, Столична

дерек д.

Съвет на директорите

Виж още
131429080МОНТЮПЕ ЕООД

гр. Русе, Русе

дерек д.

Управители, Управители, Управители

Виж още
200119519ВИДЕЛ - ВТ ООД

гр. Велико Търново, Велико Търново

дерек д.

Съдружници

Виж още
201786792ДОЛЧЕ КРИСТА ЕООД

гр. Свиленград, Свиленград

дерек д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203760104РЕС ДЖЕНЕРАЛ ТРЕЙДИНГ ООД

гр. Сандански, Сандански

дерек д.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.