Firms.bg
Търси

ПО-КОНСУЛТ ЕООДЕИК: 201930827, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.08.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПО-КОНСУЛТ ЕООД
Изписване на чужд език
"PO-KONSULT" LTD
Дата на регистрация
24.1.2012
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Дойран, №24, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
извършване на дейност по осигуряване на пожарна и аварийна безопасност на сгради и помещения на ведомства, търговски дружества, кооперации и други обекти на населении места, извън селищни територии, технологични съоръжения и инсталации.разработване на мероприятия за спазване на изискванията на пожарна и аварийна безопасност.изсладване на причините и условията за възникване и разпространение на пожари и аварии.проектиране, производство, внос, търговия, ремонт, монтаж и поддръжка на противопожарна техника, изделия, машини и съоръжения, свързани с осигуряване на пожарната и аварийната безопасност на обектите, противопожарна техника и гасителни средства, експлоатация и поддръжка на технически съоръжения.охранителна и пожароохратителна дейност.представителство и агенство на български и чуждестранни фирми. вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. търговия с мобилни апарати, текстилни изделия и дрехи. продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. шивашки дейности и услуги. фризьорски и козметични услуги. ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерски, туристически, рекламни, транспортни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. търговско представителство и посредничество. проектиране, строителство и ремонт на жилищни, учрежденски, административни, културно-битови, промишлени сгради, селскостопански и хидромелиоративни, подземно и надземно строителство на сградни съоръжения. инженерингови, комисионни, лицензионни, спедиционни, складови и превозни сделки. всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • иво с.
Едноличен собственик на капитала
иво с.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ПО-КОНСУЛТ ЕООД ("PO-KONSULT" LTD) с ЕИК/ПИК 201930827 е основана на 24.1.2012 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Дойран, №24, етаж 1, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ПО-КОНСУЛТ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 24.02.2012 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ПО-КОНСУЛТ
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. "Иван Клинчаров", №4, апартамент 5
    Управители
    георги и.
    Капитал
    10
    Изписване на чужд език
    "PO-KONSULT" LTD
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. "Иван Клинчаров", №4, апартамент 5
    Внесен капитал
    10
    Основана
    24.1.2012
    Предмет на дейност
    Извършване на дейност по осигуряване на пожарна и аварийна безопасност на сгради и помещения на ведомства, търговски дружества, кооперации и други обекти на населении места, извън селищни територии, технологични съоръжения и инсталации.Разработване на мероприятия за спазване на изискванията на пожарна и аварийна безопасност.Изсладване на причините и условията за възникване и разпространение на пожари и аварии.Проектиране, производство, внос, търговия, ремонт, монтаж и поддръжка на противопожарна техника, изделия, машини и съоръжения, свързани с осигуряване на пожарната и аварийната безопасност на обектите, противопожарна техника и гасителни средства, експлоатация и поддръжка на технически съоръжения.Охранителна и пожароохратителна дейност.Представителство и агенство на български и чуждестранни фирми. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия с мобилни апарати, текстилни изделия и дрехи. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Шивашки дейности и услуги. Фризьорски и козметични услуги. Ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерски, туристически, рекламни, транспортни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско представителство и посредничество. Проектиране, строителство и ремонт на жилищни, учрежденски, административни, културно-битови, промишлени сгради, селскостопански и хидромелиоративни, подземно и надземно строителство на сградни съоръжения. Инженерингови, комисионни, лицензионни, спедиционни, складови и превозни сделки. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.
    Едноличен собственик на капитала
  2. 19.11.2019 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    георги и.
  3. 13.07.2021 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, Дойран, №24, етаж 1, апартамент 2
  4. 6.08.2021 г.

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. "Иван Клинчаров", №4, апартамент 5

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
205776928АДСОМ - ИС ООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

иво с.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.