Firms.bg
Търси

ФОРЕТ-П ООДЕИК: 201915572, гр. Попово, Попово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.02.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФОРЕТ-П ООД
Дата на регистрация
14.1.2012
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Попово, гр. Попово, блок 13, етаж 2, апартамент 7
Предмет на дейност
добив, преработка и продажба на дървесина и производните от нея продукти. организация на добива на дървесина и изработване на транспортно-технологични проекти, планове и схеми за ползване от гори и земи от горския фонд и изготвяне на съпровождащите тази дейност документи, внос, износ и реекспорт; лесокултурна дейност - събиране и добив на семена и производство на фиданки и репродуктивни материали от горско дървесни и храстови видове, създаване на горски култури, отглеждане на млади насаждения и изготвяне на съпровождащите тази дейност отчетни документи; изработване на задания и лесоустройствени проекти, планове и програми за гори и земи от горския фонд, собственост на физически и юридически лица и общини; изработване на проекти за горски пътища и съоръжения; ловностопанска дейност; ловен туризъм и всякакви други видове туристически услуги; земеделие и животновъдство; рибовъдство; хотелиерство; селскостопанска дейност; строителство и търговия със строителни материали. покупко- продажба на недвижимо имущество, отдаване под наем, лизингова дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, спедиционни и превозни сделки вкл. превоз на стоки и товари в страната и в чужбина с товарен или лекотоварен автомобилен транспорт, и други незабранени от закона дейности, съгласно чл.1, ал.3 от тз.
Управители/Съдружници
  • антон а.
  • христо х.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ФОРЕТ-П ООД () с ЕИК/ПИК 201915572 е основана на 14.1.2012 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Попово, гр. Попово, блок 13, етаж 2, апартамент 7, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ФОРЕТ-П ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.02.2012 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Попово, гр. Попово, блок 13, етаж 2, апартамент 7
    Управители
    антон а.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    ФОРЕТ-П
    Основана
    14.1.2012
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Шумен, община Нови пазар, гр. Нови пазар, УЛ. ЛЕВСКИ, №19
    Предмет на дейност
    Добив, преработка и продажба на дървесина и производните от нея продукти. Организация на добива на дървесина и изработване на транспортно-технологични проекти, планове и схеми за ползване от гори и земи от горския фонд и изготвяне на съпровождащите тази дейност документи, внос, износ и реекспорт; лесокултурна дейност - събиране и добив на семена и производство на фиданки и репродуктивни материали от горско дървесни и храстови видове, създаване на горски култури, отглеждане на млади насаждения и изготвяне на съпровождащите тази дейност отчетни документи; изработване на задания и лесоустройствени проекти, планове и програми за гори и земи от горския фонд, собственост на физически и юридически лица и общини; изработване на проекти за горски пътища и съоръжения; ловностопанска дейност; ловен туризъм и всякакви други видове туристически услуги; земеделие и животновъдство; рибовъдство; хотелиерство; селскостопанска дейност; строителство и търговия със строителни материали. Покупко- продажба на недвижимо имущество, отдаване под наем, лизингова дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, спедиционни и превозни сделки вкл. превоз на стоки и товари в страната и в чужбина с товарен или лекотоварен автомобилен транспорт, и други незабранени от закона дейности, съгласно чл.1, ал.3 от ТЗ.
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102923222СТРОЙ ЛЕС СПЕД ООД

гр. Нови пазар, Нови пазар

антон а.

Съдружници

Виж още
125555765ТРАНС-АГРО ЕООД

гр. Попово, Попово

христо х.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
125575675ЛЕС-ПРОЕКТ ЕООД

гр. Попово, Попово

христо х.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
127631286ДЖИ ЕЙ ПИ ООД

гр. Шумен, Шумен

антон а.

Съдружници

Виж още
200712836ФОРЕТ ЕООД

гр. Нови пазар, Нови пазар

антон а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201915152ФОРЕТ-Ш ЕООД

гр. Шумен, Шумен

антон а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201915184ФОРЕТ-В ЕООД

гр. Варна, Варна

антон а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.