Firms.bg
Търси

УИЛСОН БЪЛГАРИЯ ЕООДЕИК: 201855253, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
5.03.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
УИЛСОН БЪЛГАРИЯ ЕООД
Изписване на чужд език
WILSON BULGARIA
Дата на регистрация
16.0.2012
Регистрация по ЗДДС

BG201855253 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. "Бачо Киро", №24, етаж 2, апартамент 1
Предмет на дейност
реклама, както онлайн, така и офлайн; маркетингова консултация и фирмено управление; осигуряване на сделки в рамките на дейностите и услугите, свързани с продажба на едро и съдействие с информационни продукти както хардуер, така и софтуер, фиксирана и/или мобилна телефония, интернет, услуги с добавена стойност и системи за онлайн и офлайн разплащане, търговия на едро със суровини като полимери, канцеларски материали, подаръчни продукти, канцеларски материали, гуми, работно и спортно облекло, спортно оборудване и аксесоари, продукти за безопасност; електронна търговия и продажба на услуги или продукти; разработване и продажба на софтуер, приложения и компютърни, телефонни и телематични системи; проучване и обучение на персонала в контекста на посочените по-горе дейности, всички в пълно съответствие с действащото законодателство, както и всички други дейности, незабранени със закон. ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
Управители/Съдружници
  • адриано д.
Едноличен собственик на капитала
адриано д.
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма УИЛСОН БЪЛГАРИЯ ЕООД (WILSON BULGARIA) с ЕИК/ПИК 201855253 е основана на 16.0.2012 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. "Бачо Киро", №24, етаж 2, апартамент 1, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. УИЛСОН БЪЛГАРИЯ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG201855253 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 16.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    16.0.2012
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №103, етаж 2
    Едноличен собственик на капитала
    стефано т.
    Капитал
    2000
    Внесен капитал
    2000
    Предмет на дейност
    Изграждане, поддръжка, монтиране, проектиране и управление на: жилищни, търговски, индустриални, обществени и частни сгради и инфраструктори; соларни, фотоволтаични, вятърни инсталации, ВиК, отоплителни и климатични инсталации, климатизация, охладителни системи, пожароизвестителни инсталации, телефонни инсталации, охранителни и видеонаблюдателни инсталации, ВиК и осветителни инсталации, системи за автоматизация, охрана и дистанционно управление, електрически инсталации, електромеханични, битови и индустриални електронни инсталации, видео-домофонни системи, системи за автоматизация и контрол за всякакъв вид индустриално и битово приложение, инсталации за телефонни централи, телевизионни антени, инсталации за ВиК мрежи, вътрешни газови инсталации, мълниезащитни инсталации, звуко измервателни системи и енергоспестяващи инсталации; обработка на желязо, алуминий и производни сплави, обработка на стъкло и пластмаса; доставка, монтиране, поддръжка, внос и износ, търговия на едро и дребно на всякакви материали, свързани със строителната дейност, ВиК, енергийни, електрически и електронни инсталации. Организиране на изложби, панаири, конференции, мероприятия за промотиране и разпространение и управление на дейности за популяризиране и разпространение на присъщите на дружеството дейности и разпространение на продукти на местни и чуждестранни дружества. Дружеството може също така, извън основната си дейност, с цел постигане на дружествените цели да извършва всякакви индустриални и търговски операции, операции с недвижими и движими имоти, финансови операции, както и всякакви други дейности, незабранени от действащото законодателство.
    Управители
    Име на фирма
    Т.СЪРВИСИС
    Изписване на чужд език
    Т.SERVICES SRLU
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №103, етаж 2
  2. 26.02.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201855253
  3. 27.02.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201855253
  4. 17.03.2015 г.

    Предмет на дейност
    Проектиране, дизайн и реализация на мебели и аксесоари за мебели, импорт-експорт, търговия, както на едно така и на дребно на мебели и оборудване за дома и офиса, оборудване за спортни зали, отдаване собствени марки и пантенти за временно и възмездно ползване и/или продажба. Покупко-продажба на плавателни съдове от всякакъв вид и род, отдаване под наем на плавателни съдове с и без екипаж, организиране круизи. Покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства от всякакъв вид. Изграждане, поддръжка, ремонтиране, проектиране и управление на: жилищни, търговски, индустриални, обществени и частни сгради и инфраструктори; соларни, фотоволтаични, вятърни инсталации, ВиК, отоплителни и климатични инсталации, климатизация, охладителни системи, пожароизвестителни инсталации, телефонни инсталации, охранителни и видеонаблюделни инсталации, осветителни инсталации, системи за автоматизация, охрана и дистанционно управление, електрически инсталации, електромеханични, битови и индустриални електронни инсталации, видео-домофонни системи, системи за автоматизация и контрол за всякакъв вид индустриално и битово приложение, инсталации за телефонни централи, телевизионни антени, вътрешни газови инсталации, мълниезащитни инсталации, звуко измервателни системи и енергоспестяващи инсталации; доставка, монтиране, поддръжка, внос и износ, търговия на едро и дребно на всякакви материали, свързани със строителната дейност, ВиК, енергийни, електрически и електронни инсталации. Организиране на изложби, панаири, конференции, мероприятия за промотиране и разпространение, и управление на дейности за популяризиране и разпространение на присъщите на дружеството дейности, и разпространение на продукти на местни и чуждестранни дружества. Дружеството може също така, извън основната си дейност, с цел постигане на дружествените цели, да извършва всякакви индустриални и търговски операции, с недвижими и движими имоти, финансови операции, както и всякакви други дейности, незабранени от действащото законодателство.
    Едноличен собственик на капитала
  5. 3.10.2019 г.

    Управители
    стефано т.
  6. 5.12.2019 г.

    Изписване на чужд език
    WILSON BULGARIA
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Цар Симеон, №25
    Управители
    Име на фирма
    УИЛСОН БЪЛГАРИЯ
    Предмет на дейност
    Реклама, както онлайн, така и офлайн; Маркетингова консултация и фирмено управление; Осигуряване на сделки в рамките на дейностите и услугите, свързани с фиксирана и/или мобилна телефония, интернет, услуги с добавена стойност и разплащателни системи онлайн и офлайн; Дейност на оператор по фиксирана и/или мобилна телефония на национално и международно ниво; Дейности по препродажба на телефонен трафик на национално и международно ниво; Дейности по електронна търговия и продажба на услуги или продукти, посредством интернет; Развой и продажба на софтуер, приложения и информационни, телефонни и телематични системи; Продажба на едро на хардуер и продукти за информатика, телематика и телефония; Набиране и обучение на персонал в сферата на горе уточнените дейности, както и всички други дейности, незабранени от Закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
  7. 4.01.2021 г.

    Управители
  8. 5.03.2021 г.

    Предмет на дейност
    Реклама, както онлайн, така и офлайн; Маркетингова консултация и фирмено управление; Осигуряване на сделки в рамките на дейностите и услугите, свързани с продажба на едро и съдействие с информационни продукти както хардуер, така и софтуер, фиксирана и/или мобилна телефония, интернет, услуги с добавена стойност и системи за онлайн и офлайн разплащане, търговия на едро със суровини като полимери, канцеларски материали, подаръчни продукти, канцеларски материали, гуми, работно и спортно облекло, спортно оборудване и аксесоари, продукти за безопасност; електронна търговия и продажба на услуги или продукти; разработване и продажба на софтуер, приложения и компютърни, телефонни и телематични системи; проучване и обучение на персонала в контекста на посочените по-горе дейности, всички в пълно съответствие с действащото законодателство, както и всички други дейности, незабранени със закон. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. "Бачо Киро", №24, етаж 2, апартамент 1
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. "Бачо Киро", №24, етаж 2, апартамент 1
    Управители
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
108522268ШАХИНЛЕР-БЪЛГАРИЯ ООД

гр. Кърджали, Кърджали

маурицио п.

Управители, Управители

Виж още
131268660БОЛКАН ЕКОЛОДЖИ ПРОДЖЕКТ ЕООД

гр. Шипка, Казанлък

маурицио п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203633899Промошанъл Геймс ЕООД

гр. София, Столична

маурицио п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205725951АЛИАНТА ООД

с. Кардам, Генерал Тошево

маурицио п.

Съдружници

Виж още
206915697АЛТЕК ИНВЕСТ ЕООД

гр. Бургас, Бургас

маурицио п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.