Firms.bg
Търси

АКВА КЛИЙН ООДЕИК: 201844762, с. Кранево, Балчик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.09.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
АКВА КЛИЙН ООД
Изписване на чужд език
"AQUA CLEAN" Ltd.
Дата на регистрация
3.0.2012
Регистрация по ЗДДС

BG201844762 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Балчик, с. Кранево, ул. „Тунджа”, №5
Предмет на дейност
индустриално пране, покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производство и продажба на селскостопанска продукция, посредничество, комисионна и рекламна дейност, маркетингова, консултантска и издателска дейност, спедиционна и транспортна дейност, след снабдяване на необходимото разрешение, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2, ал. 3 от тз/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки с цел продажба, строително - монтажна дейност, както и всички позволени от закона търговски дейности като предприятие по смисъла на чл. 1, ал.3 от тз и при необходимост след снабдяване с надлежно разрешение от компетентния държавен орган.
Управители/Съдружници
  • зелиха я.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
илия к.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма АКВА КЛИЙН ООД ("AQUA CLEAN" Ltd.) с ЕИК/ПИК 201844762 е основана на 3.0.2012 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Балчик, с. Кранево, ул. „Тунджа”, №5, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. АКВА КЛИЙН ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG201844762 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 3.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    "AQUA CLEAN" Ltd.
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производство и продажба на селскостопанска продукция, посредничество, комисионна и рекламна дейност, маркетингова, консултантска и издателска дейност, спедиционна и транспортна дейност, след снабдяване на необходимото разрешение, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2, ал. 3 от ТЗ/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки с цел продажба, строително - монтажна дейност, както и всички позволени от закона търговски дейности като предприятие по смисъла на чл. 1, ал.3 от ТЗ и при необходимост след снабдяване с надлежно разрешение от компетентния държавен орган.
    Едноличен собственик на капитала
    илия к.
    Име на фирма
    АКВА КЛИЙН
    Основана
    3.0.2012
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Балчик, с. Кранево, ул. „Дунав”, №25
    Управители
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
  2. 19.05.2017 г.

    Предмет на дейност
    Индустриално пране, покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производство и продажба на селскостопанска продукция, посредничество, комисионна и рекламна дейност, маркетингова, консултантска и издателска дейност, спедиционна и транспортна дейност, след снабдяване на необходимото разрешение, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2, ал. 3 от ТЗ/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки с цел продажба, строително - монтажна дейност, както и всички позволени от закона търговски дейности като предприятие по смисъла на чл. 1, ал.3 от ТЗ и при необходимост след снабдяване с надлежно разрешение от компетентния държавен орган.
    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Балчик, с. Кранево, ул. „Тунджа”, №5
    Управители
    илия к.
  3. 3.09.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201844762

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
124646183ЛЯШО ЕООД

с. Кранево, Балчик

илия к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200114828ВЕНЕТА 78 ЕООД

с. Кранево, Балчик

илия к.

Съдружници, Управители, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.