Firms.bg
Търси

ВИП ИНВЕСТ ЛАНД ООДЕИК: 201692542, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.09.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИП ИНВЕСТ ЛАНД ООД
Изписване на чужд език
VIP INVEST LAND LTD
Дата на регистрация
1.8.2011
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, №10
Предмет на дейност
сделки по управление и инвестиции в научно-изследователска, маркетингова и консултантска дейност за създаване, реализация, трансфер и съпровождане на интелектуални продукти и създадени на тяхна основа стоки, технологии, иновации, програмни продукти и компютърни автоматизирани системи, консултантски и посреднически услуги. сделки с предмет разработване, внедряване и търговия със софтуер, сделки с авторски права върху изобретения, патенти, лицензи, ноу-хау, търговска реклама, предпечатна подготовка, редакционна и издателска дейност, обмен на информация и информационно осигуряване на бизнес партньори и фирми. предприемачество, агентство и посредничество на търговци в страната и чужбина; посредничество при подбор и обучение на персонала. вътрешни и външногьрговски сделки, външна икономическа дейност, бартерни и други обвързани сделки, импорт, експорт, реекспорт, изкупуване и пласмент на продукция, рекламна, превозна и товаро-разтоварна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингона дейност на търговско представителство и посредничество на наши и чужди фирми, физически и юридически лица, превозна, строително-ремонтно, архитектурнореставрационна, хотелиерска, информационна, импресарска дейности, откриване и експлоагация на магазини, павилиони, ресторанти и други търговски обекти,увеселителни заведения, вырешен и международен туризъм с всички съпътстващи го дейности, производство на всички видове стоки, суровини, материали и съоръжения, екипировки с цел покупко-продажба, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на този закон, както и всяка друга дейност и услуги, които са разрешени от националното законодателство.
Управители/Съдружници
  • петър ч.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ВИП ИНВЕСТ ЛАНД ООД (VIP INVEST LAND LTD) с ЕИК/ПИК 201692542 е основана на 1.8.2011 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, №10, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ВИП ИНВЕСТ ЛАНД ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 1.09.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    VIP INVEST LAND LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, №10
    Управители
    петър ч.
    Съдружници
    Внесен капитал
    1000
    Основана
    1.8.2011
    Име на фирма
    ВИП ИНВЕСТ ЛАНД
    Предмет на дейност
    Сделки по управление и инвестиции в научно-изследователска, маркетингова и консултантска дейност за създаване, реализация, трансфер и съпровождане на интелектуални продукти и създадени на тяхна основа стоки, технологии, иновации, програмни продукти и компютърни автоматизирани системи, консултантски и посреднически услуги. Сделки с предмет разработване, внедряване и търговия със софтуер, сделки с авторски права върху изобретения, патенти, лицензи, ноу-хау, търговска реклама, предпечатна подготовка, редакционна и издателска дейност, обмен на информация и информационно осигуряване на бизнес партньори и фирми. Предприемачество, агентство и посредничество на търговци в страната и чужбина; посредничество при подбор и обучение на персонала. Вътрешни и външногьрговски сделки, външна икономическа дейност, бартерни и други обвързани сделки, импорт, експорт, реекспорт, изкупуване и пласмент на продукция, рекламна, превозна и товаро-разтоварна дейност, комисионна, спедиционна, складова, лизингона дейност на търговско представителство и посредничество на наши и чужди фирми, физически и юридически лица, превозна, строително-ремонтно, архитектурнореставрационна, хотелиерска, информационна, импресарска дейности, откриване и експлоагация на магазини, павилиони, ресторанти и други търговски обекти,увеселителни заведения, вырешен и международен туризъм с всички съпътстващи го дейности, производство на всички видове стоки, суровини, материали и съоръжения, екипировки с цел покупко-продажба, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на този закон, както и всяка друга дейност и услуги, които са разрешени от националното законодателство.
    Капитал
    1000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
117536391СОФТАРХ ЕООД

гр. Русе, Русе

петър ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
117548397ВИП СОФТУЕР ООД

гр. Русе, Русе

петър ч.

Съдружници

Виж още
117678113ВА КОНСУЛТ ООД

гр. Русе, Русе

петър ч.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.