Firms.bg
Търси

БАЛКАН ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ ЕООДЕИК: 201611466, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.05.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
БАЛКАН ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ ЕООД
Изписване на чужд език
"BALKAN INTERNATIONAL" LTD
Дата на регистрация
23.5.2011
Регистрация по ЗДДС

BG201611466 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. "Г.С.Раковски", №145-Б, етаж 3, апартамент 10
Предмет на дейност
производствена и търговска дейност, търговия на едро и дребно с всякакви видове стоки и услуги, консултантска дейност; разработка на инвестиционни проекти, участие в програми; търговска дейност в страната и чужбина, представителство на чуждестранни и местни юридически и физически лица, външноикономическа дейност, в това число образование и участие в чуждестранни фирми в страната и в чужбина, агенция за чуждестранни юридически лица, извършване на туристически услуги, туристическа агентска дейност, предоставяне на услуги на населението, транспортни услуги, рекламна и маркетингова дейност и мениджмънт, търговско представителство, посредническа, експертна и комисионна дейност, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. търговия с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, всякакъв вид рекламна дейност, както и всички други дейности незабранени от закона или друг нормативен акт. при условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • мая и.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
мая и.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма БАЛКАН ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ ЕООД ("BALKAN INTERNATIONAL" LTD) с ЕИК/ПИК 201611466 е основана на 23.5.2011 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. "Г.С.Раковски", №145-Б, етаж 3, апартамент 10, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. БАЛКАН ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG201611466 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 23.06.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    "BALKAN INTERNATIONAL" LTD
    Предмет на дейност
    Производствена и търговска дейност, търговия на едро и дребно с всякакви видове стоки и услуги, консултантска дейност; разработка на инвестиционни проекти, участие в програми; търговска дейност в страната и чужбина, представителство на чуждестранни и местни юридически и физически лица, външноикономическа дейност, в това число образование и участие в чуждестранни фирми в страната и в чужбина, агенция за чуждестранни юридически лица, извършване на туристически услуги, туристическа агентска дейност, предоставяне на услуги на населението, транспортни услуги, рекламна и маркетингова дейност и мениджмънт, търговско представителство, посредническа, експертна и комисионна дейност, както и всички други дейности незабранени от закона или друг нормативен акт. При условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
    Управители
    мая и.
    Съдружници
    Име на фирма
    БАЛКАН ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ
    Основана
    23.5.2011
    Капитал
    200
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. "Г.С.Раковски", №145-Б, етаж 3, апартамент 10
    Внесен капитал
    200
  2. 12.09.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201611466
  3. 13.09.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201611466
  4. 28.05.2018 г.

    Предмет на дейност
    Производствена и търговска дейност, търговия на едро и дребно с всякакви видове стоки и услуги, консултантска дейност; разработка на инвестиционни проекти, участие в програми; търговска дейност в страната и чужбина, представителство на чуждестранни и местни юридически и физически лица, външноикономическа дейност, в това число образование и участие в чуждестранни фирми в страната и в чужбина, агенция за чуждестранни юридически лица, извършване на туристически услуги, туристическа агентска дейност, предоставяне на услуги на населението, транспортни услуги, рекламна и маркетингова дейност и мениджмънт, търговско представителство, посредническа, експертна и комисионна дейност, Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Търговия с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, всякакъв вид рекламна дейност, както и всички други дейности незабранени от закона или друг нормативен акт. При условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
  5. 2.07.2020 г.

    Съдружници
    мая и.
  6. 3.05.2023 г.

    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
040204201БАЛКАН ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД

гр. София, Столична

мая и.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.