Firms.bg
Търси

МТК ГРИЙН ЕНЕРДЖИ ЕООДЕИК: 201547298, гр. Казанлък, Казанлък

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.04.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МТК ГРИЙН ЕНЕРДЖИ ЕООД
Изписване на чужд език
"MTK GREEN ENERGY" LTD
Дата на регистрация
28.3.2011
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Казанлък, гр. Казанлък, блок 2, вход Г, етаж 5, апартамент 85
Предмет на дейност
изграждане и експлоатация на фотоволтаични и вятърни паркове и такива ползващи друга енергия. инженерингова дейност, проектиране и изграждане на същите. производство, външна и вътрешна търговия на едро и дребно на всякакви хранителни, промишлени, потребителски и битови стоки, експорт, импорт, ресторантьорство и хотелиерство, туристическа, спедиторска дейности в страната и извън страната ни, търговия с транспортни средства,автосалон, автосервиз, превоз на пътници и товари в страната и извън страната ни, посредническа,комисионна, рекламна, информационна дейности; копирни услуги, търговско представителство, маркетинг; строително-монтажни и строително-предприемачески дейности,озеленителна и залестителна дейности, дърводобив и дървопреработване, както и всички останали търговски дейности незабранени от закона, като за търговските дейности, за които се изисква разрешителен режим-след получаване на съответно разрешение.
Управители/Съдружници
  • мирослав к.
Едноличен собственик на капитала
мирослав к.
Капитал размер
13 лв. (внесен капитал: 13 лв.)

Резюме

Фирма МТК ГРИЙН ЕНЕРДЖИ ЕООД ("MTK GREEN ENERGY" LTD) с ЕИК/ПИК 201547298 е основана на 28.3.2011 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Казанлък, гр. Казанлък, блок 2, вход Г, етаж 5, апартамент 85, а началният внесен капитал е в размер на 13 лева. МТК ГРИЙН ЕНЕРДЖИ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 28.04.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    28.3.2011
    Едноличен собственик на капитала
    мирослав к.
    Внесен капитал
    13
    Изписване на чужд език
    "MTK GREEN ENERGY" LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Казанлък, гр. Казанлък, блок 2, вход Г, етаж 5, апартамент 85
    Предмет на дейност
    Изграждане и експлоатация на фотоволтаични и вятърни паркове и такива ползващи друга енергия. Инженерингова дейност, проектиране и изграждане на същите. Производство, външна и вътрешна търговия на едро и дребно на всякакви хранителни, промишлени, потребителски и битови стоки, експорт, импорт, ресторантьорство и хотелиерство, туристическа, спедиторска дейности в страната и извън страната ни, търговия с транспортни средства,автосалон, автосервиз, превоз на пътници и товари в страната и извън страната ни, посредническа,комисионна, рекламна, информационна дейности; копирни услуги, търговско представителство, маркетинг; строително-монтажни и строително-предприемачески дейности,озеленителна и залестителна дейности, дърводобив и дървопреработване, както и всички останали търговски дейности незабранени от закона, като за търговските дейности, за които се изисква разрешителен режим-след получаване на съответно разрешение.
    Управители
    Капитал
    13
    Име на фирма
    МТК ГРИЙН ЕНЕРДЖИ

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201100678РЕАКСИОНА ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД

гр. Казанлък, Казанлък

мирослав к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.