Firms.bg
Търси

Специализирана болница за рехабилитация МАРИ ООДЕИК: 201470295, гр. Несебър, Несебър

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.01.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
Специализирана болница за рехабилитация МАРИ ООД
Дата на регистрация
7.2.2011
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, пл. № 084029, п.к.58
Предмет на дейност
осъществяване на болнична помощ и рехабилитация на пациенти със следните заболявания: заболявания на периферна и централна нервна система; заболявания на опорно-двигателен апарат; възстановяване и рехабилитация след сърдечни операции и инфаркт на миокарда; рехабилитация на деца с дцп; рехабилитация след извършени пластични операции и интервенции; заболявания на дихателната, храносмилателната и ендокринната система и др., свързани с използване на наличните природни, климатични и материални ресурси на лечебното заведение. учебна и научна дейност. за постигане на рехабилитационните цели се използват следните методи: балнеолечение; климатолечение и таласолечение; апаратна физиотерапия; кинезитерапия; лазертерапия.
Управители/Съдружници
  • антоанета г.
Едноличен собственик на капитала
маргарита г.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма Специализирана болница за рехабилитация МАРИ ООД () с ЕИК/ПИК 201470295 е основана на 7.2.2011 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, пл. № 084029, п.к.58, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. Специализирана болница за рехабилитация МАРИ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 7.03.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    7.2.2011
    Предмет на дейност
    Осъществяване на болнична помощ
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    Специализирана болница за рехабилитация МАРИ
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, пл. № 084029, п.к.58
    Управители
    д-р и.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    10
  2. 5.10.2011 г.

    Предмет на дейност
    Осъществяване на болнична помощ и рехабилитация на пациенти със следните заболявания: - заболявания на периферната и централна нервна система; - заболявания на опорно-двигателния апарат; - гинекологични и андрологични заболявания и други”. За постигане на рехабилитационните цели се използват следните методи: балнеолечение, климатолечение и таласолечение; апаратна физиотерапия; кинезитерапия.
    Управители
    д-р и.
  3. 8.12.2017 г.

    Управители
  4. 16.01.2018 г.

    Предмет на дейност
    ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА БОЛНИЧНА ПОМОЩ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИ СЪС СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ: ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ПЕРИФЕРНА И ЦЕНТРАЛНА НЕРВНА СИСТЕМА; ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ; ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ СЛЕД СЪРДЕЧНИ ОПЕРАЦИИ И ИНФАРКТ НА МИОКАРДА; РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ДЕЦА С ДЦП; РЕХАБИЛИТАЦИЯ СЛЕД ИЗВЪРШЕНИ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ И ИНТЕРВЕНЦИИ; ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ДИХАТЕЛНАТА, ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА И ЕНДОКРИННАТА СИСТЕМА И ДР., СВЪРЗАНИ С ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ ПРИРОДНИ, КЛИМАТИЧНИ И МАТЕРИАЛНИ РЕСУРСИ НА ЛЕЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ. УЧЕБНА И НАУЧНА ДЕЙНОСТ. ЗА ПОСТИГАНЕ НА РЕХАБИЛИТАЦИОННИТЕ ЦЕЛИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ СЛЕДНИТЕ МЕТОДИ: БАЛНЕОЛЕЧЕНИЕ; КЛИМАТОЛЕЧЕНИЕ И ТАЛАСОЛЕЧЕНИЕ; АПАРАТНА ФИЗИОТЕРАПИЯ; КИНЕЗИТЕРАПИЯ; ЛАЗЕРТЕРАПИЯ.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131488335МАРИ-Д ЕООД

гр. София, Столична

маргарита г.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.