Firms.bg
Търси

СК ПРО СЪРВИС ЕООДЕИК: 201392937, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.06.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
СК ПРО СЪРВИС ЕООД
Изписване на чужд език
SK PRO SERVICE
Дата на регистрация
18.0.2011
Регистрация по ЗДДС

BG201392937 ( Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Панчарево, ул.АМАРАНТ, №1
Предмет на дейност
рекламна дейност, фотографски услуги, рекламни услуги, издателска дейност, продуцентска дейност, печатна дейност. счетоводни услуги, изготвяне на годишни финансови отчети съобразна закона за счетоводството, икономически анализи и обосновки, данъчни и правни консултации, одиторски и консултантски услуги, регистрация на фирми. външна и вътрешна търговия, покупка на стоки други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и производство на стоки с цел продажба. ресторантьорска, хотелиерска, инженерингова и туристическа дейност. търговско представителство, агентство и посредничество на български и чуждестранни, физически и юридически лица в страната и чужбина, комисионерство, транспортна и спедиционна дейност в страната и чужбина. покупка, строеж или обзавеждане на недвижим имот с цел отдаване под наем или продажба, както и посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот. организация на курсове, преводи (преводаческа дейност), както и тяхното легализиране. изготвяне на икономически и социални анализи и проекти, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • жасмина м.
Едноличен собственик на капитала
жасмина м.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма СК ПРО СЪРВИС ЕООД (SK PRO SERVICE) с ЕИК/ПИК 201392937 е основана на 18.0.2011 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Панчарево, ул.АМАРАНТ, №1, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. СК ПРО СЪРВИС ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG201392937 на основание Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС

История

  1. 18.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    AH PRO SERVICE PLTD
    Предмет на дейност
    Счетоводни услуги, изготвяне на годишни финансови отчети съобразно Закона за счетоводството, икономически анализи и обосновки, данъчни и правни консултации, одиторски и консултански услуги, регистрация на фирми.Вътрешна и външна търговия,покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален,преработен или обработен вид, както и производство на стоки с цел продажба.Ресторантьорска, хотелиерска , инжинерингова и туристическа дейност.Търговско представителство, агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, комисионерство, транспортна и спедиционна дейност в страната и чужбина. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем или продажба , както и посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижим имот.Организация на курсове, преводи от бългаски на чужди езици и от чужди езици на български език, /преводаческа дейност / както и тяхното легализиране.Изготвяни на икономически и социални анализи и проекти. Рекламна дейност, фотографски услуги,рекламни услуги,издателска дейност, продуцентска дейност, печатна дейност,както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона.
    Едноличен собственик на капитала
    жасмина т.
    Капитал
    2
    Внесен капитал
    2
    Управители
    Име на фирма
    КС ПРО СЪРВИС
    Основана
    18.0.2011
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, УЛ. КУТЛОВИЦА, №49, блок 1, вход В, етаж 2, апартамент ЛЯВ
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, УЛ.КРУМ ПОПОВ, №69, етаж 2, апартамент 7
  2. 22.01.2011 г.

    Изписване на чужд език
    SK PRO SERVICE
    Име на фирма
    СК ПРО СЪРВИС
  3. 1.06.2018 г.

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Панчарево, ул.АМАРАНТ, №1
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Панчарево, ул.АМАРАНТ, №1
    Предмет на дейност
    РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ, РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ПРОДУЦЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ПЕЧАТНА ДЕЙНОСТ. СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, ИЗГОТВЯНЕ НА ГОДИШНИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ СЪОБРАЗНА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, ИКОНОМИЧЕСКИ АНАЛИЗИ И ОБОСНОВКИ, ДАНЪЧНИ И ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ, ОДИТОРСКИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ. ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, ПОКУПКА НА СТОКИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КАКТО И ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. РЕСТОРАНТЬОРСКА, ХОТЕЛИЕРСКА, ИНЖЕНЕРИНГОВА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ, ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КОМИСИОНЕРСТВО, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ С ЦЕЛ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ ИЛИ ПРОДАЖБА, КАКТО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ. ОРГАНИЗАЦИЯ НА КУРСОВЕ, ПРЕВОДИ (ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ), КАКТО И ТЯХНОТО ЛЕГАЛИЗИРАНЕ. ИЗГОТВЯНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИ И СОЦИАЛНИ АНАЛИЗИ И ПРОЕКТИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
    Управители
    жасмина т.
    Едноличен собственик на капитала
  4. 18.03.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС - ДДС номер: BG201392937
  5. 19.03.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС - ДДС номер: BG201392937
  6. 7.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201392937
  7. 8.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201392937

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204803945Шуга Къмпани ООД

гр. София, Столична

жасмина т.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.