Firms.bg
Търси

БРАЙТ ДЕЙ КОНСУЛТИНГ ООДЕИК: 201385138, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.11.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
БРАЙТ ДЕЙ КОНСУЛТИНГ ООД
Изписване на чужд език
BRIGHT DAY CONSULTING
Дата на регистрация
7.0.2011
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Братя Миладинови, №22А
Предмет на дейност
осъществяване на финансови, данъчни, правни (без процесуално представителство) и други консултантски услуги. организиране на деловодство, администриране на персонала и управление на човешките ресурси, счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети. управление на паричните потоци и общ финансов мениджмънт. изготвяне на финансови анализи, прогнози и препоръки за ефективна организация на финансовата дейност. изграждане и управление на информационни и комуникационни системи. предоставяне на консултации в областта на корпоративното управление, вътрешния контрол, управлението на рисковете, преструктуриране и оптимизиране на бизнес дейности и процеси. предоставяне на консултации в областта на корпоративните финанси, структуриране на финансирания. предоставяне на консултации в областта на данъчното планиране и облагане. предоставяне на консултации в областта на управлението на информационните и комуникационни технологии, както и всяка друга дейност, която е разрешена от закона. предоставяне на консултации в областта на администрирането на персонала и управлението на човешките ресурси.
Управители/Съдружници
  • яна б.
  • анна м.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма БРАЙТ ДЕЙ КОНСУЛТИНГ ООД (BRIGHT DAY CONSULTING) с ЕИК/ПИК 201385138 е основана на 7.0.2011 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Братя Миладинови, №22А, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. БРАЙТ ДЕЙ КОНСУЛТИНГ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 7.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, Братя Миладинови, №22А
    Управители
    димитър л.
    Име на фирма
    БРАЙТ ДЕЙ КОНСУЛТИНГ
    Изписване на чужд език
    BRIGHT DAY CONSULTING
    Съдружници
    Капитал
    10
    Основана
    7.0.2011
    Предмет на дейност
    Осъществяване на финансови, данъчни, правни (без процесуално представителство) и други консултантски услуги. Организиране на деловодство, администриране на персонала и управление на човешките ресурси, счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети. Управление на паричните потоци и общ финансов мениджмънт. Изготвяне на финансови анализи, прогнози и препоръки за ефективна организация на финансовата дейност. Изграждане и управление на информационни и комуникационни системи. Предоставяне на консултации в областта на корпоративното управление, вътрешния контрол, управлението на рисковете, преструктуриране и оптимизиране на бизнес дейности и процеси. Предоставяне на консултации в областта на корпоративните финанси, структуриране на финансирания. Предоставяне на консултации в областта на данъчното планиране и облагане. Предоставяне на консултации в областта на управлението на информационните и комуникационни технологии, както и всяка друга дейност, която е разрешена от закона. Предоставяне на консултации в областта на администрирането на персонала и управлението на човешките ресурси.
    Внесен капитал
    10
  2. 19.11.2013 г.

    Съдружници
    яна б.
    Управители
    Начин на представляване
    заедно и поотделно

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202757246ЛАЙТ ФЮЧЪР ЕООД

гр. Варна, Варна

анна м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.