Firms.bg
Търси

НАНО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООДЕИК: 201222059, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
НАНО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД
Изписване на чужд език
NANO ENERGY GRUP LTD
Дата на регистрация
6.7.2010
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ХАН КРУМ, №19
Предмет на дейност
покупка на стоки с цел преработка и продажба или само продажба.производство на стоки с цел продажба. вътрешна и външно търговска дейност, внос и износ. търговско представителство и посредничество. организиране и провеждане на курсове за квалификация и мениджерство. преводаческа дейност. сделки с предмети на интелектуалната собственост. патентни-лицензионни , маркетингови , инженерингови и лизингови услуги. информационна дейност и програмиране , импресарска дейност, предоставяне на счетоводни и други услуги. комисионна и складова дейност, спедиторски и митнически услуги. провеждане на търгове и търговия с акции. посредническа дейност за оказване на комплексни услуги по организационно, техническо и технологично обновяване на фирми и* и организации от производствената и извън производствената сфера. производство на инертни и строителни материали, строеж, ремонт и покупко-продажба на недвижими имоти. фото и видео услуги, фотопропагандна и рекламна дейност. копирни и машинописни услуги. вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьсрство. транспортни и таксиметрови услуга за страната и чужбина. производство , преработка и търговска реализация на собствена или закупена от други лица селскостопанска и друга продукция. бартерни и компенсационни сделки , комисионна и консигнационна търговска дейност. производство, ремонт, дистрибуция и продажба на заключващи и охранителни системи и аксесоари. проектиране, доставка, мотнаж, дистрибуция и продажба на системи за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници „фотоволторици" и други технологии. дружеството може да придобива по законен начин всякакви права и задължиня, необходими за осъществяването предмета на дейност му, както и да изпъл-нява всякакви други работи, които имат за цел улесняването и разширяването на стопанската му дейност, както и всички други дейности , които не са забранени от закона.
Управители/Съдружници
  • ясен в.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма НАНО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД (NANO ENERGY GRUP LTD) с ЕИК/ПИК 201222059 е основана на 6.7.2010 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ХАН КРУМ, №19, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. НАНО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 6.08.2010 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Покупка на стоки с цел преработка и продажба или само продажба.Производство на стоки с цел продажба. Вътрешна и външно търговска дейност, внос и износ. Търговско представителство и посредничество. Организиране и провеждане на курсове за квалификация и мениджерство. Преводаческа дейност. Сделки с предмети на интелектуалната собственост. Патентни-лицензионни , маркетингови , инженерингови и лизингови услуги. Информационна дейност и програмиране , импресарска дейност, предоставяне на счетоводни и други услуги. Комисионна и складова дейност, спедиторски и митнически услуги. Провеждане на търгове и търговия с акции. Посредническа дейност за оказване на комплексни услуги по организационно, техническо и технологично обновяване на фирми и* и организации от производствената и извън производствената сфера. Производство на инертни и строителни материали, строеж, ремонт и покупко-продажба на недвижими имоти. Фото и видео услуги, фотопропагандна и рекламна дейност. Копирни и машинописни услуги. Вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьсрство. Транспортни и таксиметрови услуга за страната и чужбина. Производство , преработка и търговска реализация на собствена или закупена от други лица селскостопанска и друга продукция. Бартерни и компенсационни сделки , комисионна и консигнационна търговска дейност. Производство, ремонт, дистрибуция и продажба на заключващи и охранителни системи и аксесоари. Проектиране, доставка, мотнаж, дистрибуция и продажба на системи за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници „Фотоволторици" и други технологии. Дружеството може да придобива по законен начин всякакви права и задължиня, необходими за осъществяването предмета на дейност му, както и да изпъл-нява всякакви други работи, които имат за цел улесняването и разширяването на стопанската му дейност, както и всички други дейности , които не са забранени от закона.
    Управители
    ясен в.
    Изписване на чужд език
    NANO ENERGY GRUP LTD
    Съдружници
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    НАНО ЕНЕРДЖИ ГРУП
    Основана
    6.7.2010
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ХАН КРУМ, №19

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
130849626ИВО-ТРЕЙД - ИВО ВЪЛКОВ ЕТ

гр. София, Столична

иво в.

Физическо лице - търговец

Виж още
201627310РИБКОМЕРС - 75 ЕООД

гр. Перник, Перник

ясен в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203949776ТРАКИНГ СЕКЮРИТИ СЪРВИСИС ООД

гр. София, Столична

ясен в.

Съдружници

Виж още
204485300СкайСтар ООД

гр. София, Столична

иво в.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.