Firms.bg
Търси

АА СЪРВИС ЕООДЕИК: 201118676, гр. Троян, Троян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.02.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
АА СЪРВИС ЕООД
Изписване на чужд език
AA SERVICE
Дата на регистрация
15.3.2010
Регистрация по ЗДДС

BG201118676 ( )

Седалище и адрес на управление
област Ловеч, община Троян, гр. Троян, ул. Христо Смирненски, №1, вход Б, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
строителство и ремонт на обекти в страната и чужбина, електро-услуги и санитарни услуги, инсталиране на отоплителни и климатични системи. търговия на едро и дребно, внос и износ. създаване на национален дневен център за обслужване и рехабилитация на хора в риск и/или обособяване на дом за лица с увреждания и медико-социални проблеми; предоставяне на социални услуги от пенсионен тип, както и услуги с активен характер с цел социална рехабилитация и интеграция; оценяване на остатъчна работоспособност; създаване и обучение на екипи от сурпедагози и социални работници; спортна интеграция и социализиран туризъм на хора с увреждания; осигуряване на лични асистенти, помощници, обучение, квалификация и преквалификация; посредничество и осигуряване на работа, както и между лицата - обект на социални грижи и техните близки; търговия с технически и помощни средства, санитарни материали и производство на такива; търговско представителство, посредничество и агентство; предприемачество, маркетинг и иновации; външно и вътрешно търговска дейност, транспорт и спедиция; както и всяка друга дейност, незабранена със закон или нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • павлин б.
Едноличен собственик на капитала
павлин б.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма АА СЪРВИС ЕООД (AA SERVICE) с ЕИК/ПИК 201118676 е основана на 15.3.2010 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ловеч, община Троян, гр. Троян, ул. Христо Смирненски, №1, вход Б, етаж 1, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. АА СЪРВИС ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 15.04.2010 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АА СЪРВИС
    Основана
    15.3.2010
    Седалище и адрес на управление
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, УЛ.ЖОРЖ ПАПАЗОВ, №14, апартамент 308
    Предмет на дейност
    СЪЗДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА ОБСЛУЖВАНЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ХОРА В РИСК И/ИЛИ ОБОСОБЯВАНЕ НА ДОМ ЗА ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ И МЕДИКО-СОЦИАЛНИ ПРОБЛЕМИ, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ОТ ПАНСИОНЕН ТИП, КАКТО И УСЛУГИ С АКТИВЕН ХАРАКТЕР С ЦЕЛ СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ, ОЦЕНЯВАНЕ НА ОСТАТЪЧНА РАБОТОСПОСОБНОСТ, СЪЗДАВАНЕ И ОБУЧЕНИЕ НА ЕКИПИ ОТ СУРПЕДАГОЗИ И СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ, СПОРТНА ИНТЕГРАЦИЯ И СОЦИАЛИЗИРАН ТУРИЗЪМ НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ, ОСИГУРЯВАНЕ НА ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ, ПОМОЩНИЦИ, ОБУЧЕНИЕ, КВАЛИФИКАЦИЯ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ОСИГУРЯВАНЕ НА РАБОТА, КАКТО И МЕЖДУ ЛИЦАТА- ОБЕКТ НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ, ТЪРГОВИЯ С ТЕХНИЧЕСКИ И ПОМОЩНИ СРЕДСТВА, САНИТАРНИ МАТЕРИАЛИ И ПРОИЗВОДСТВО НА ТАКИВА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, МАРКЕТИНГ И ИНОВАЦИИ, ВЪНШНО И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
    Внесен капитал
    2
    Изписване на чужд език
    AA SERVICE
    Едноличен собственик на капитала
    алайн а.
    Капитал
    2
    Управители
  2. 19.10.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201118676
  3. 20.10.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201118676
  4. 12.12.2016 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Илинден, ул. Цар Симеон, №158
    Предмет на дейност
    Строителство и ремонт на обекти в страната и чужбина, електро-услуги и санитарни услуги, инсталиране на отоплителни и климатични системи. Търговия на едро и дребно, внос и износ. Създаване на национален дневен център за обслужване и рехабилитация на хора в риск и/или обособяване на дом за лица с увреждания и медико-социални проблеми; предоставяне на социални услуги от пенсионен тип, както и услуги с активен характер с цел социална рехабилитация и интеграция; оценяване на остатъчна работоспособност; създаване и обучение на екипи от сурпедагози и социални работници; спортна интеграция и социализиран туризъм на хора с увреждания; осигуряване на лични асистенти, помощници, обучение, квалификация и преквалификация; посредничество и осигуряване на работа, както и между лицата - обект на социални грижи и техните близки; търговия с технически и помощни средства, санитарни материали и производство на такива; търговско представителство, посредничество и агентство; предприемачество, маркетинг и иновации; външно и вътрешно търговска дейност, транспорт и спедиция; както и всяка друга дейност, незабранена със закон или нормативен акт.
    Управители
    алайн а.
  5. 11.05.2017 г.

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Илинден, ул. Цар Симеон, №158
  6. 18.10.2017 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Ловеч, община Троян, гр. Троян, ул. Христо Смирненски, №1, вход Б, етаж 1, апартамент 2
    Управители
    Едноличен собственик на капитала
  7. 22.02.2018 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201118676
  8. 23.02.2018 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG201118676

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.