Firms.bg
Търси

ФЪНКИ МЪНКИ ООДЕИК: 201100977, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.09.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФЪНКИ МЪНКИ ООД
Дата на регистрация
29.2.2010
Регистрация по ЗДДС

BG201100977 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Стоян Заимов, №9
Предмет на дейност
онлайн търговия за електро уреди, радио и телевизионни приемници, както и части и принадлежности за фотографски услуги и обработка, електронно оборудване включително, уреди за електрическо изпитвне, тестове и подръжка, уреди и потребителска електроника и свързаните с тях стоки и други вещи, търговия със стоки на бита, детски играчки, мебели, работни инструменти и други нехранителни продукти, аудио и визуална техника, офис техника и телекомуникационно оборудване, компютърни продукти, книги, списания и други, облекла, здравословни продукти и хранителни добавки, компютърен хардуер и софтуер /на едро и дребно/, хидравлични и електрически инструменти, козметика, продукти и артикули за възрастни, рецеклиране, събиране и продажба на материали от цветни метали и метални сплави /след получаване на необходимите разрешителни/, рекламни и маркетингови дейности, отдаване под наем на леки автомобили и други превозни и технически средства и всяка друга позволена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • милен м.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
милен м.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма ФЪНКИ МЪНКИ ООД () с ЕИК/ПИК 201100977 е основана на 29.2.2010 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Стоян Заимов, №9, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. ФЪНКИ МЪНКИ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG201100977 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 29.03.2010 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
    Име на фирма
    ФЪНКИ МЪНКИ
    Основана
    29.2.2010
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, БУЛ. ТОДОР КАБЛЕШКОВ, №53, вход 2, етаж 7, апартамент 710
    Управители
    джон а.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    2
    Внесен капитал
    2
  2. 4.05.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201100977
  3. 5.05.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201100977
  4. 22.07.2014 г.

    Предмет на дейност
    Онлайн търговия за електро уреди, радио и телевизионни приемници, както и части и принадлежности за фотографски услуги и обработка, електронно оборудване включително, уреди за електрическо изпитвне, тестове и подръжка, уреди и потребителска електроника и свързаните с тях стоки и други вещи, търговия със стоки на бита, детски играчки, мебели, работни инструменти и други нехранителни продукти, аудио и визуална техника, офис техника и телекомуникационно оборудване, компютърни продукти, книги, списания и други, облекла, здравословни продукти и хранителни добавки, компютърен хардуер и софтуер /на едро и дребно/, хидравлични и електрически инструменти, козметика, продукти и артикули за възрастни, рецеклиране, събиране и продажба на материали от цветни метали и метални сплави /след получаване на необходимите разрешителни/, рекламни и маркетингови дейности, отдаване под наем на леки автомобили и други превозни и технически средства и всяка друга позволена от закона дейност.
    Управители
    джон а.
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Стоян Заимов, №9
  5. 17.09.2014 г.

    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200328593АВИВА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ООД

гр. София, Столична

милен м.

Съдружници

Виж още
202591803АМС Финконсулт ЕООД

гр. София, Столична

милен м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.