Firms.bg
Търси

ГОЛД ЕНД ФИНАНС ЕООДЕИК: 200976063, гр. Благоевград, Благоевград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГОЛД ЕНД ФИНАНС ЕООД
Изписване на чужд език
GOLD AND FINANCE
Дата на регистрация
21.11.2009
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, ул. АРСЕНИЙ КОСТЕНЦЕВ, №8
Предмет на дейност
строителство; покупко-продажба на недвижими имоти; производство и търговия със стоки в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство; производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от животински и растителен произход /цветя, билки, гъби, мед и пчелни продукти, диворастящи плодове/; хотелиерски, ресторантъорски, информационни, програмни, рекламни, туристически и импресарски услуги; шивашки услуги със собствени и чужди материали; козметични, бръснаро-фризъорски, маникюр и други услуги; автосервизни услуги; продажба на резервни части за всякакъв вид моторни превозни средства; продажба, ремонт и поддръжка на битова техника и електроника, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; търговия с благородни метали; финансови услуги; търговско представителство и посредничество; превоз на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, предоставяне на потребителски кредити в рамките на чл. 9, ал. 1 от закона за потребителските кредити, както и всички други сделки и услуги, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • виктор е.
Едноличен собственик на капитала
виктор е.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма ГОЛД ЕНД ФИНАНС ЕООД (GOLD AND FINANCE) с ЕИК/ПИК 200976063 е основана на 21.11.2009 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, ул. АРСЕНИЙ КОСТЕНЦЕВ, №8, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. ГОЛД ЕНД ФИНАНС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 21.12.2009 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    VITSO
    Предмет на дейност
    Строителство; покупко-продажба на недвижими имоти; производство и търговия със стоки в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство; производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от животински и растителен произход /цветя, билки, гъби, мед и пчелни продукти, диворастящи плодове/; хотелиерски, ресторантъорски, информационни, програмни, рекламни, туристически и импресарски услуги; шивашки услуги със собствени и чужди материали; козметични, бръснаро-фризъорски, маникюр и други услуги; автосервизни услуги; продажба на резервни части за всякакъв вид моторни превозни средства; продажба, ремонт и поддръжка на битова техника и електроника, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; търговия с благородни метали; финансови услуги; търговско представителство и посредничество; превоз на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, както и всички други сделки и услуги, незабранени от закона.
    Управители
    виктор е.
    Внесен капитал
    20
    Име на фирма
    ВИЦО
    Основана
    21.11.2009
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, ул. АРСЕНИЙ КОСТЕНЦЕВ, №8
    Капитал
    20
  2. 14.01.2011 г.

    Име на фирма
    ГОЛД ЕНД ФИНАНС
    Изписване на чужд език
    GOLD AND FINANCE
  3. 25.11.2011 г.

    Предмет на дейност
    Строителство; покупко-продажба на недвижими имоти; производство и търговия със стоки в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство; производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от животински и растителен произход /цветя, билки, гъби, мед и пчелни продукти, диворастящи плодове/; хотелиерски, ресторантъорски, информационни, програмни, рекламни, туристически и импресарски услуги; шивашки услуги със собствени и чужди материали; козметични, бръснаро-фризъорски, маникюр и други услуги; автосервизни услуги; продажба на резервни части за всякакъв вид моторни превозни средства; продажба, ремонт и поддръжка на битова техника и електроника, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; търговия с благородни метали; финансови услуги; търговско представителство и посредничество; превоз на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, предоставяне на потребителски кредити в рамките на чл. 9, ал. 1 от Закона за потребителските кредити, както и всички други сделки и услуги, незабранени от закона.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
040353855ВИЦО - ВИКТОР ЕВТИМОВ ЕТ

гр. Благоевград, Благоевград

виктор е.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.