Firms.bg
Търси

ДЖИ ТИ КРИ ООДЕИК: 200893233, с. Червенаково, Твърдица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.08.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЖИ ТИ КРИ ООД
Изписване на чужд език
DJI TI KRI
Дата на регистрация
23.9.2009
Регистрация по ЗДДС

BG200893233 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Твърдица, с. Червенаково, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №10
Предмет на дейност
производство и пласмент на слънчева електроенергия, производство и пласмент на енергия от възобновяеми енергоизточници, консултация и проектиране на фотоволтаични системи, посредническа, информационна, оказионна, външнотърговска и бартерна дейност, отдаване на вещи под наем, търговия на едро и дрбено в т.ч. внос и износ, производство, изкупуване, преработка и пласмент на всякаква селскостопанска продукция в т.ч. внос и износ, извършване на товаро-разтоварна, транспортна дейност в чужбина и в страната, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, добив, производство на стоки с цел продажба, валутна, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, импресарска, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, дейността ще се извършва съгласно търговския закон на територията на страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • ганка ж.
  • злати з.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
георги г.
Капитал размер
16 лв. (внесен капитал: 16 лв.)

Резюме

Фирма ДЖИ ТИ КРИ ООД (DJI TI KRI) с ЕИК/ПИК 200893233 е основана на 23.9.2009 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Твърдица, с. Червенаково, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №10, а началният внесен капитал е в размер на 16 лева. ДЖИ ТИ КРИ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG200893233 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 23.10.2009 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    23.9.2009
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. ДРАГАН ЦАНКОВ, блок 5, вход Б, апартамент 7
    Управители
    георги г.
    Име на фирма
    ДЖИ ТИ КРИ
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    2
    Внесен капитал
    2
    Изписване на чужд език
    DJI TI KRI
    Предмет на дейност
    Посредническа, информационна, оказионна, външнотърговска и бартерна дейност, отдаване на вещи под наем, търговия на едро и дребно в т.ч. внос и износ, производство, изкупуване, преработка и пласмент на всякаква селскостопанска продукция в т.ч. внос и износ, извършване на товаро-разтоварна, транспортна дейност в чужбина и в страната, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, добив, производство на стоки с цел продажба, валутна, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, импресарска, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Дейността ще се извършва съгласно Търговския закон на територията на страната и чужбина.
  2. 11.06.2010 г.

    Управители
    георги г.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Едноличен собственик на капитала
    Съдружници
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Твърдица, с. Червенаково, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №10
  3. 21.07.2010 г.

    Предмет на дейност
    Производство и пласмент на слънчева електроенергия, производство и пласмент на енергия от възобновяеми енергоизточници, консултация и проектиране на фотоволтаични системи, посредническа, информационна, оказионна, външнотърговска и бартерна дейност, отдаване на вещи под наем, търговия на едро и дрбено в т.ч. внос и износ, производство, изкупуване, преработка и пласмент на всякаква селскостопанска продукция в т.ч. внос и износ, извършване на товаро-разтоварна, транспортна дейност в чужбина и в страната, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, добив, производство на стоки с цел продажба, валутна, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, импресарска, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, дейността ще се извършва съгласно Търговския закон на територията на страната и чужбина.
  4. 22.08.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200893233
  5. 23.08.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200893233
  6. 5.05.2011 г.

    Капитал
    15
    Съдружници
    Внесен капитал
    15
  7. 21.08.2013 г.

    Капитал
    16
    Съдружници
    Внесен капитал
    16

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
119592015НЕРОН ЕООД

гр. Сливен, Сливен

георги г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201244924ХЕЛИОС ЕНЕРДЖИ БГ ООД

с. Червенаково, Твърдица

георги г.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.